Návštěvník YETAYAEZ Odesláno 25. října 2015 Sdílet Odesláno 25. října 2015 Ahoj, zkoušel jsem hledat návod jak připojit k modemu externí hdd, ale žádný návod jsem nanašel. Ani podle oficiálního návodu se mi to nepodařilo rozchodit. Proto se ptám, co všechno musím udělat, abych se na připojený hdd mohl připojit přes pc, případně aby byl vyditelný přes WIFI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 25. října 2015 Sdílet Odesláno 25. října 2015 do modemu se nedá strkat nic než kabely k internetu Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YETAYAEZ Odesláno 25. října 2015 Sdílet Odesláno 25. října 2015 Tak proč je v modemu USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník P_V Odesláno 25. října 2015 Sdílet Odesláno 25. října 2015 Je to krabička, do které si poskytovatel kabelovky nechá na míru upravit firmware. Když tam UPC žádnou funkčnost nedalo, tak je tam prostě k ničemu. Nebo možná pro aktualizaci fw v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 25. října 2015 Sdílet Odesláno 25. října 2015 Tak proč je v modemu USB? Na servisní účely a pro připojení internetu do PC pomocí USB. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.