Odesláno 26. října 2015 9 let Že by konečně Hitron nebo Compal ? Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 26. října 2015 9 let tak pak dej vedet, uz na se nemuzu dockat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 27. října 2015 9 let Taky mi to přišlo. Jenže já jim na nějaký jejich WIFI modem celkem prdím a navíc nechápu, proč by mi měli měnit stávající Cisco s ED3. Je pro to nějaký důvod?
Odesláno 27. října 2015 9 let To stejný u mě, WiFi nepotřebuju a naopak potřebuju, aby měl router přidělování IP adres dle MAC, řízení rychlosti, směrování portů a další. Nebo v nouzi, aby ten jejich modem šel hodit do bridge. Jinak z výměny nic nebude.
Odesláno 27. října 2015 9 let Taky mi to přišlo.Jenže já jim na nějaký jejich WIFI modem celkem prdím a navíc nechápu, proč by mi měli měnit stávající Cisco s ED3. Je pro to nějaký důvod? Aby jste mohl využít vyšších rychlostí. Pro YABAKA: Dobrý den, Asi před měsícem jsem UPC požádal jestli by mi nevyměnili stávající modem za něco co umí 802.11ac, abych plně využil 240mbit co od nich mám. Funguje výborně, skutečně z něj dostanu 240mbit, silný signál -40db přes 2fyzické překážky, ale asi jen prvních 10minut po připojení k wifi. ... Do bridge prý normálně hodit jde. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. října 2015 9 let Mě nic takového nepřišlo, ale můj Ubee 200/20 co sem si nechal nastavit zvládá, takže nezájem. Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Odesláno 27. října 2015 9 let Ubee mám na 250/25 a taky šlape v pohodě. Takže nejspíš UPC vyrukuje s 300/30, ale popravdě se mně moc testera dělat nechce. Teda ne kvůli rychlosti, ale kvůli modemu.
Odesláno 27. října 2015 9 let Stávající Ubee měnit za něco jinýho? Copak to asi bude zač? compal ch7465ce
Odesláno 27. října 2015 9 let Hm, mám teď Cisco a jedu na 250/25. Takže o jakém že to zrychlení je řeč? 500/500? Jednoduše, není proč měnit. Cisco funguje fajn, WiFi mám svoje stejně jako kvalitní router atd. Takže díky...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.