Návštěvník YABAKA Odesláno 26. října 2015 Sdílet Odesláno 26. října 2015 Stávající Ubee měnit za něco jinýho? Copak to asi bude zač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 26. října 2015 Sdílet Odesláno 26. října 2015 Že by konečně Hitron nebo Compal ? Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 26. října 2015 Sdílet Odesláno 26. října 2015 tak pak dej vedet, uz na se nemuzu dockat Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hujer Odesláno 27. října 2015 Sdílet Odesláno 27. října 2015 Taky mi to přišlo. Jenže já jim na nějaký jejich WIFI modem celkem prdím a navíc nechápu, proč by mi měli měnit stávající Cisco s ED3. Je pro to nějaký důvod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 27. října 2015 Sdílet Odesláno 27. října 2015 To stejný u mě, WiFi nepotřebuju a naopak potřebuju, aby měl router přidělování IP adres dle MAC, řízení rychlosti, směrování portů a další. Nebo v nouzi, aby ten jejich modem šel hodit do bridge. Jinak z výměny nic nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 27. října 2015 Sdílet Odesláno 27. října 2015 Taky mi to přišlo.Jenže já jim na nějaký jejich WIFI modem celkem prdím a navíc nechápu, proč by mi měli měnit stávající Cisco s ED3. Je pro to nějaký důvod? Aby jste mohl využít vyšších rychlostí. Pro YABAKA: Dobrý den, Asi před měsícem jsem UPC požádal jestli by mi nevyměnili stávající modem za něco co umí 802.11ac, abych plně využil 240mbit co od nich mám. Funguje výborně, skutečně z něj dostanu 240mbit, silný signál -40db přes 2fyzické překážky, ale asi jen prvních 10minut po připojení k wifi. ... Do bridge prý normálně hodit jde. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 27. října 2015 Sdílet Odesláno 27. října 2015 Mě nic takového nepřišlo, ale můj Ubee 200/20 co sem si nechal nastavit zvládá, takže nezájem. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 27. října 2015 Sdílet Odesláno 27. října 2015 Ubee mám na 250/25 a taky šlape v pohodě. Takže nejspíš UPC vyrukuje s 300/30, ale popravdě se mně moc testera dělat nechce. Teda ne kvůli rychlosti, ale kvůli modemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 27. října 2015 Sdílet Odesláno 27. října 2015 Stávající Ubee měnit za něco jinýho? Copak to asi bude zač? compal ch7465ce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hujer Odesláno 27. října 2015 Sdílet Odesláno 27. října 2015 Hm, mám teď Cisco a jedu na 250/25. Takže o jakém že to zrychlení je řeč? 500/500? Jednoduše, není proč měnit. Cisco funguje fajn, WiFi mám svoje stejně jako kvalitní router atd. Takže díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.