Přejít na obsah

Jaky soft na vzdalene ovladani pocitace s neverejnou IP

Doporučené příspěvky

Jaky soft na vzdalene ovladani pocitace s neverejnou IP ? Zkousel jsem Remote Administrator napr spolecne s Hamachi, kterym jsem si vytvoril virtualni lokalni sit, ale funguje to jenom nekdy a jenom na nekterych pocitacich/pripojenich. Mate nekdo jinou fungujici variantu? Pripadne jeste dotaz na dalkove zapinani pocitace, ale to uz se tady myslim nekde resilo, ze to asi nejde... diky

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/492-jaky-soft-na-vzdalene-ovladani-pocitace-s-neverejnou-ip/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Cosby

Ja pouzivam Remote Administrator, je na to nejlepsi. Jde u nej nastavit port, takze neni problem jeden otevrit (mam verejnou IP). Taky rychlost je nejlepsi z podobnych programu.

U neverejne IP to bude asi dost problem, ne-li nerealne... :?

No jo, lae pres co vytvorit to VPN? Hamachi je vlastne VPN, ale nefunguje mi uplne 100% Zkousel jsem jenom zbezne OpenVPN a prijde mi to znacne neprehledne, ale moc jsem si s tim nehral... chtel bych neco vice user friendly... Jinak Remote Admin je celkem ok...

• Po roku...
Návštěvník Firestone
Ono to půjde tehdy, pokud máte možnost navázat připojení přes nějaký počítač s veřejnou IP. Na něj se oba klienti přes VPN připojí a měli by na sebe vidět.

Takze staci, kdyz jedna strana ma statickou IP a druha strana (Karneval) ma dynamickou a pomoci VPNka muzu pouzivat dle libosti napr. Vzdalenou plochu od MS Windows?

Návštěvník Kleff
Takze staci, kdyz jedna strana ma statickou IP a druha strana (Karneval) ma dynamickou ...

Staci kdyz jedna strana ma verejnou IP, je jedno jestli je staticka nebo dynamicka.

• po 3 týdnech...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...