Odesláno 21. listopadu 2015 9 let že bych si to nechal taky deaktivovat, když je to tu tak populární Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 21. listopadu 2015 9 let No ja hlavne doufam ze ceske UPC se nerozhdne pro podobne nesmyslny krok, aby zde nemusely vznikat dalsi takovato temata. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. listopadu 2015 9 let Dobrý deň, odhlasujem sledovanie prémiového balíčka PLUS 19 staníc, ktorý ste mi aktivovali od 30. októbra do 2. decembra 2015. Po tomto termíne žiadam o jeho deaktiváciu. S pozdravom
Odesláno 25. listopadu 2015 9 let Mohl by se někdo podívat do logu do refereru, odkaď sem ti SK klienti lozí? To přece není možné, aby chodili takhle najisto.
Odesláno 25. listopadu 2015 9 let Hlavně tohle je přesně ten typ lidí, co je schopný klidně jít i do TV a hádat se jak oni to přece odhlásili.. Přitom je to logika, jako kdybych chodil platit poplatek za vodu nějaké h**zlbabě
Odesláno 26. listopadu 2015 9 let Deaktivujem si balík Plus 19 staníc na zmluve 6171930. Ďakujem. Bošanský
Odesláno 26. listopadu 2015 9 let já už se jen směju jsem to nahlásil na upc.sk na facebooku (a prej je odhlásí), ale podruhé to užý hlásit nebudu
Odesláno 26. listopadu 2015 9 let Odhlasujem / deaktivujem / si balík Plus 19 staníc na zmluve 3018805 k 30.11.2015. S úctou. Ing. Dušan Hajšel
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.