Návštěvník Katoda Odesláno 2. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Zapojte se do diskuze s generálním ředitelem UPC Na vaše dotazy se těší a odpovídá generální ředitel UPC Česká republika, Frans-Willem de Kloet. Své dotazy do diskuze přidávejte až do 9.listopadu do 11:30. Diskuze poběží živě od 10:30 do 12:00. http://cassey.upc.cz/diskuze2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Tak diskuze s generálním ředitelem UPC uz skoncila, otazky a odpovedi jsou zde: http://cassey.upc.cz/diskuze2/ Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 9. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Toto mě pobavilo " O televizní programy Kino CS, Muzika CS a Doku CS zatím nemáme zájem, jelikož z průzkumu mezi zákazníky víme, že o programovou skladbu těchto programů není mezi zákazníky velký zájem." Jak může někdo dělat průzkum mezi zákazníky, když ten program nenabízí a lidi tak nemají možnost ani vědět vo co go? Nemluvě o faktu, že v tý 3 stránkový diskuzi tam byly 4 dotazy právě na tyto programy. No nic, moje peníze bude i nadále dostávat Skylink, kterej to v nabídce má A taky "Dobrý den, pane Nováku, slovenské programy jsou v České republice šířeny na základě historických a kulturně sociálních vazeb. Signál přebíráme z příhraničí a ten je ve standardním rozlišení." "Dobrý den, programy DAJTO ani další slovenské národní stanice nebudeme do nabídky zařazovat. " Pán (ředitel) je sice cizinec, ale snad mu mohl někdo houknout, že se z příhraničí dá brát i to Dajto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 9. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Ze stavu současné legislativy nejde plošně vysílat ani to málo, co je vysíláno. Takže bychom měli být rádi, že je to tiše tolerováno. Kdyby si slovenské kanály u nás dupnuli stejně jako dupe Nova na slovensku po poskytovatelích, měli bychom prd. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Já si ale myslím, že programy RTVS (Jednotka a Dvojka) by mělo být možné v HD nabízet, nakolik je na Slovensku dostupná ČT1 a 2 v HD taky... myslel jsem že mají ČT a RTVS nějakou dohodu... Jinak, u Markízy a Joj je to jasné bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník black13 Odesláno 9. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Mna pobavilo zasa toto: "Dobrý den, Film+ HD a H2 HD by se v programové nabídce mohli objevit v únoru nebo březnu 2016" a o par riadkov nizsie: "O programu History 2 zatím neuvažujeme, jelikož mezi zákazníky není o tento program takový zájem" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy Kindernay Odesláno 9. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Mě tam zase zaujalo to, jak psal, že Joj Cinema je slovenský kanál se slovenskou licencí: Dobrý den, JOJ Cinema je program provozovaný skupinou JOJ. Má licenci na Slovensku a jde o slovenský program. O zařazení nabídky UPC zatím není rozhodnuto. Frans-Willem Přitom to není pravda, Joj Cinema získala licenci v ČR a vysílá v češtině. Citovat Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.