Odesláno 2. listopadu 2015 9 let Zapojte se do diskuze s generálním ředitelem UPC Na vaše dotazy se těší a odpovídá generální ředitel UPC Česká republika, Frans-Willem de Kloet. Své dotazy do diskuze přidávejte až do 9.listopadu do 11:30. Diskuze poběží živě od 10:30 do 12:00. http://cassey.upc.cz/diskuze2/
Odesláno 9. listopadu 2015 9 let Tak diskuze s generálním ředitelem UPC uz skoncila, otazky a odpovedi jsou zde: http://cassey.upc.cz/diskuze2/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. listopadu 2015 9 let Toto mě pobavilo " O televizní programy Kino CS, Muzika CS a Doku CS zatím nemáme zájem, jelikož z průzkumu mezi zákazníky víme, že o programovou skladbu těchto programů není mezi zákazníky velký zájem." Jak může někdo dělat průzkum mezi zákazníky, když ten program nenabízí a lidi tak nemají možnost ani vědět vo co go? Nemluvě o faktu, že v tý 3 stránkový diskuzi tam byly 4 dotazy právě na tyto programy. No nic, moje peníze bude i nadále dostávat Skylink, kterej to v nabídce má A taky "Dobrý den, pane Nováku, slovenské programy jsou v České republice šířeny na základě historických a kulturně sociálních vazeb. Signál přebíráme z příhraničí a ten je ve standardním rozlišení." "Dobrý den, programy DAJTO ani další slovenské národní stanice nebudeme do nabídky zařazovat. " Pán (ředitel) je sice cizinec, ale snad mu mohl někdo houknout, že se z příhraničí dá brát i to Dajto...
Odesláno 9. listopadu 2015 9 let Ze stavu současné legislativy nejde plošně vysílat ani to málo, co je vysíláno. Takže bychom měli být rádi, že je to tiše tolerováno. Kdyby si slovenské kanály u nás dupnuli stejně jako dupe Nova na slovensku po poskytovatelích, měli bychom prd. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 9. listopadu 2015 9 let Já si ale myslím, že programy RTVS (Jednotka a Dvojka) by mělo být možné v HD nabízet, nakolik je na Slovensku dostupná ČT1 a 2 v HD taky... myslel jsem že mají ČT a RTVS nějakou dohodu... Jinak, u Markízy a Joj je to jasné bohužel...
Odesláno 9. listopadu 2015 9 let Mna pobavilo zasa toto: "Dobrý den, Film+ HD a H2 HD by se v programové nabídce mohli objevit v únoru nebo březnu 2016" a o par riadkov nizsie: "O programu History 2 zatím neuvažujeme, jelikož mezi zákazníky není o tento program takový zájem"
Odesláno 9. listopadu 2015 9 let Mě tam zase zaujalo to, jak psal, že Joj Cinema je slovenský kanál se slovenskou licencí: Dobrý den, JOJ Cinema je program provozovaný skupinou JOJ. Má licenci na Slovensku a jde o slovenský program. O zařazení nabídky UPC zatím není rozhodnuto. Frans-Willem Přitom to není pravda, Joj Cinema získala licenci v ČR a vysílá v češtině. Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.