Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zapojte se do diskuze s generálním ředitelem UPC

Na vaše dotazy se těší a odpovídá generální ředitel UPC Česká republika, Frans-Willem de Kloet.

Své dotazy do diskuze přidávejte až do 9.listopadu do 11:30. Diskuze poběží živě od 10:30 do 12:00.

http://cassey.upc.cz/diskuze2/

Odesláno

Toto mě pobavilo " O televizní programy Kino CS, Muzika CS a Doku CS zatím nemáme zájem, jelikož z průzkumu mezi zákazníky víme, že o programovou skladbu těchto programů není mezi zákazníky velký zájem." Jak může někdo dělat průzkum mezi zákazníky, když ten program nenabízí a lidi tak nemají možnost ani vědět vo co go? Nemluvě o faktu, že v tý 3 stránkový diskuzi tam byly 4 dotazy právě na tyto programy. No nic, moje peníze bude i nadále dostávat Skylink, kterej to v nabídce má :D

A taky

"Dobrý den, pane Nováku, slovenské programy jsou v České republice šířeny na základě historických a kulturně sociálních vazeb. Signál přebíráme z příhraničí a ten je ve standardním rozlišení."

"Dobrý den, programy DAJTO ani další slovenské národní stanice nebudeme do nabídky zařazovat. "

Pán (ředitel) je sice cizinec, ale snad mu mohl někdo houknout, že se z příhraničí dá brát i to Dajto...

Odesláno

Ze stavu současné legislativy nejde plošně vysílat ani to málo, co je vysíláno. Takže bychom měli být rádi, že je to tiše tolerováno. Kdyby si slovenské kanály u nás dupnuli stejně jako dupe Nova na slovensku po poskytovatelích, měli bychom prd.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Já si ale myslím, že programy RTVS (Jednotka a Dvojka) by mělo být možné v HD nabízet, nakolik je na Slovensku dostupná ČT1 a 2 v HD taky... myslel jsem že mají ČT a RTVS nějakou dohodu... Jinak, u Markízy a Joj je to jasné bohužel...

Odesláno

Mna pobavilo zasa toto:

"Dobrý den, Film+ HD a H2 HD by se v programové nabídce mohli objevit v únoru nebo březnu 2016"

a o par riadkov nizsie:

"O programu History 2 zatím neuvažujeme, jelikož mezi zákazníky není o tento program takový zájem"

Odesláno

Mě tam zase zaujalo to, jak psal, že Joj Cinema je slovenský kanál se slovenskou licencí:

Dobrý den, JOJ Cinema je program provozovaný skupinou JOJ. Má licenci na Slovensku a jde o slovenský program. O zařazení nabídky UPC zatím není rozhodnuto. Frans-Willem

Přitom to není pravda, Joj Cinema získala licenci v ČR a vysílá v češtině.

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague