petrmet Odesláno 7. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 V říjnu jsem po telefonu měnil službu, konkrétně jsem žádal o rychlejší internet. Vše proběhlo rychle a bez problémů. Dnes mi na email přišla zpráva, že žádají doplnění, podepsání a zaslání smlouvy, smlouva je jako příloha v pdf. Jsem klientem UPC 15 let, ale toto jsem nikdy nezažil. Má někdo podobnou zkušenost ? Jak jste to řešili ? Díky za odpovědi. Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Zkontroloval, vytisknul, podepsal a poslal zpět Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmet Odesláno 7. listopadu 2015 Autor Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Jak jsi opravoval, doplňoval údaje do pdf ? Podepsanou smlouvu jsi skenoval ? Na jakou adresu jsi posílal ? info @upc.cz ? Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 7. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Já to řešil propiskou a Českou poštou (UPC Česká republika s.r.o. P.O.Box 53, Praha 3, PSČ 130 11) Do PDF formuláře umí zapisovat Adobe Acrobat Reader DC Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem Návštěvník Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 7. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 jo tohle jsem zažil před 3 lety smlouva došla poštou a ja ji reklamoval že je tam chyba a oni mi poslali emailem v pdf novou tu jsem vytiskl podepsal a zaslal podepsanou poštou zpět má to výhodu že když něco se ti ve smlouvě nelíbí nebo chceš doplnit tak oni ji opraví a opravenou pošlou emailem v pdf a ty si ji vytiskneš podepíšeš a pošleš jím ji je to dneska běžná věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 9. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Já to řešil propiskou a Českou poštou (UPC Česká republika s.r.o.P.O.Box 53, Praha 3, PSČ 130 11) Do PDF formuláře umí zapisovat Adobe Acrobat Reader DC Spíše bych volil to dopsat rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 9. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Ano. Tu propisku jsem držel v ruce. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.