Návštěvník DAVIDKREJZA Odesláno 10. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Hezký den, mám takový problém nebo spíš dotaz, technik mi připojí můj vlastní modem ve čtvrtek 12.11. Poté už dotaz nebude aktuální jen by mě zajímalo proč se tak děje. Takže... Jelikož jsem se přestěhoval do jiného bydliště tak teď čekám na aktivování služeb v novém bydlišti >>> přijede technik a jen podepíšeme smlouvu o přestěhování modemu na jinou adresu + spustí signál aby mi šel do krabičky a zapojím si můj vlastní modem od UPC takže bude po výpadcích Wi-Free. Tak jsem se připojil ke službě Wi-Free jenže mi co každých 30 - 45 sec napíše u ikonky wi-fi OMEZENO. Jen mě zajímá jestli je problém u mě nebo je to nějaké opatření od UPC. Signál je silný - 3 ze 4, takže tam bych problém neviděl, jen mě zajímá co by to mohlo způsobovat a napadají mě potom otázky k čemu je to tedy dobré když to neustále vypadává. Jak jsem psal ve čtvrtek už si na Wi-Free ani nevzpomenu, jen mě to zajímá. Hezký den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 10. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Taky se mi stavaj vypadky u wifree, ale ne tak casto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 10. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Ano, výpadky mam také u WiFree. Tam to napíše, že internet není právě k dispozici a nebo prostě vykřičník v systém trayi u sítě. Ale zase běhěm pár sekund to naběhne. Je to tak asi za hodinku jednou,dvakrát. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 10. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Běžná věc. Stačí, aby se na danej router připojilo 5 zařízení a další už nelze. Přednost má pochopitelně zařízení přímo uživatele, pak až teprve Wi-Free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 10. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 YABAKA:a to přesně vysvětluje to, že ti to na 3 sekundy vypadne. Člověk si pustí notebook a za 3 sekundy ho zase vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník DAVIDKREJZA Odesláno 10. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Tak díky moc za reakce a odpovědi. Nápad dobrý, jen škoda téhle "maličkosti", v mém případě nepoužitelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 11. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 YABAKA:a to přesně vysvětluje to, že ti to na 3 sekundy vypadne. Člověk si pustí notebook a za 3 sekundy ho zase vypne Nemusí si pouštět NB, stačí mobil. Ten to obvykle dělá, např. při kontrole zpráv na FB. Ještě se musíš hodně učit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 11. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 YABAKA:Když se mobil připojí na wifi, tak to netrvá pár sekund a už vůbec nechápu, kde jsi vzal 5 zařízení, nezkoušel jsem to, ale bude to možná i víc jak 10 zařízení. Těch 5 zařízení můžeš mí naráz na wi-free přihlášených. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 11. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Kolik zařízení lze připojit k UPC Wi-Free? Pokud poskytujete přístup k Vašemu modemu, může se k němu v jeden okamžik připojit maximálně 5 zařízení. Pokud se připojujete k Wi-Free, pak v rámci jedné registrace do Moje UPC, lze v daném okamžiku užívat Wi-Free současně na nejvýše pěti zařízeních. http://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/stav ... ik/wifree/ Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 11. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 YABAKA:Když se mobil připojí na wifi, tak to netrvá pár sekund a už vůbec nechápu, kde jsi vzal 5 zařízení, nezkoušel jsem to, ale bude to možná i víc jak 10 zařízení. Těch 5 zařízení můžeš mí naráz na wi-free přihlášených. A já zase nevím, kdes schrastil ty údajný 3 vteřiny. Jinak o počtu připojených zařízení se tady už psalo a jestli máš Facebook, tak si to tam najdeš i v jejich odpovědích klientům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.