Návštěvník warman Odesláno 5. prosince 2015 Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 mipo: tento problém bude pravděpodobně i na jiných OS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 5. prosince 2015 Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Vycházím z toho, co píše o pár příspěvků výše DaveCZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 5. prosince 2015 Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Aha prehlidl jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. ledna 2016 Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Mám také výpadky. Windows 10 a při připojení přes USB Wi-Fi adaptér (2 antény, signál parádní) nebo Wi-Fi karta (3 antény) to vypadává někdy často a někdy to drží třeba 3 hodiny. Ale...! Když se připojím přes mobil a internet pošlu do PC - Tethering, tak výpadky nejsou! Nechápu to. Raději bych mobil vynechal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. dubna 2016 Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Podařilo se prosím někomu vyřešit? Stává se mi to stejně - na chrome OS nevypadává vůbec, na Windows (zkoušel jsem různé notebooky s různými verzemi windows) to vypadává přesně po té minutě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacLuke Odesláno 13. dubna 2016 Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Naprosto stejný problém s výpadkama. Podařilo se to již někomu stabilizovat? Citovat - - - CA Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 13. dubna 2016 Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Obávám se, že se na tom nic nemění a stále podle první strany vlákna se obávám, že stále za to může rušení se kterým bohužel Vy nemůžete nic udělat. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. srpna 2016 Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Vypadá to, že výpadky UPC Wi-free jsou u mě vyřešeny. Dřív jsem dostával přidělenou novou IP adresu každou minutu. Bez spolupráce s technickou podporou to ale nešlo. Zavolal jsem tam, něco provedli a teď se mi kontroluje každých 30 vteřin, jestli přidělená IP adresa platí a každých 30 vteřin jí prodlouží interval (nedostanu novou!), takže teď už jedu bez výpadku! Jupí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraftwerk007 Odesláno 1. listopadu 2018 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Dobrý den. V Liberci,na Hanychovské ulici vidím 3 zařízení vysílající Wifi-free.Od neděle jsou všechny přípojné body bez internetu.Zalogování do sítě je bez problémů,ale přístup k internetu není možný. Je v této lokalitě nějaký problém? Citovat Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. listopadu 2018 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Nic tam hlášeno není. Normální připojení funguje? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.