Přejít na obsah

Kvalita streamů kabelové televize

Doporučené příspěvky

Návštěvník BOSSik

Je to již několik týdnů, co se po řadě výpadků rapidně zhoršila kvalita streamů bývalé UPC kabelové televize.  

V odkazovaném adresáři VZOREK UPC-VODAFONE TV 04-10-2020 06_32_55 je možné vidět cca 90 sekund z toho, co zaznamenal můj DVB-C (viz .TRP) přijímač a následně opravil program TS-DOCTOR (viz "...-FIXED.ts") a jak dodávaný stream vyhodnotil (viz "...-FIXED.log") na filmovém (!!!) kanálu Cinemax 4.10.2020 ráno.... Přehrajte si soubor "...ts" popř. "...TRP" a podívejte se do logu streamu, který jsem přijímal...

Od té doby se situace s kvalitou streamů o něco zlepšila, ale chyby přetrvávají.

Čím to je? Bude s tím Vodafone něco dělat?

Upraveno uživatelem BOSSik
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/49381-kvalita-stream%C5%AF-kabelov%C3%A9-televize/
Sdílet na ostatní stránky

• Slamb změnil název na Kvalita streamů kabelové televize

Měl jsem stejný problém, jen někdy a jen na některém muxu. Přišlo asi pět techniků, každý jinak chytrý, až ten poslední zjistil, že koax má na někde na cestě zoxydovanou spojku, kterou vyměnil a od té doby pokoj

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • modem EVW3226, 2x CAmodul
  • Praha 8-Bohnice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...