Návštěvník SachlJ Odesláno 26. října 2020 Sdílet Odesláno 26. října 2020 Dne 23.102020 jsem odeslal poměrně jednoduchý dotaz na technickou podporu/podpora péče o zákazníky. Obdržel jsem potvrzení přijetí dotazu "Potvrzení o přijetí zprávy č. 380191" a do dnešního dne, táto minuty jsem nedostal žádnou odpověď. Otázka byla jednoduchá: mám nějaký tarif na internet, jaká by byla pro mě dlouhodobého zákazníka cenová nabídka při změně smlouvy na 1Gb/s? Mám zakoupený modem Compal (asi půl roku) v té době se o 1Gb/s nemluvilo. Odkoupíte ho ode mě? Neptal jsme se na žádné složité technické parametry. Na tohle dokáže odpovědět kdekdo co lanaří nové zákazníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 26. října 2020 Sdílet Odesláno 26. října 2020 Modem Compal od tebe odkoupí tak jedině někdo v bazaru, UPC rozhodně ne. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 26. října 2020 Sdílet Odesláno 26. října 2020 U VF se jede podle ceníku služeb a žádné věrnostní slevy a další handl se už nepraktikuje. Pouze akční cena na prvního půl roku, což by se snad mohlo vztahovat i na stávající klienty (a pokud ne, pak smlouvu prostě vypovědět a uzavřít hned jinou jako nový zákazník). https://www.upc.cz/pdf/pece-o-zakazniky/dokumenty/Cenik.pdf https://www.upc.cz/internet/nabidka/internet-1000/ Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SachlJ Odesláno 26. října 2020 Sdílet Odesláno 26. října 2020 před 53 minutami, tomus napsal: Modem Compal od tebe odkoupí tak jedině někdo v bazaru, UPC rozhodně ne. Zažil jsem že pronajímaly už jetý modem, tak proč by ho ode mě neodkoupili. Pokud zachovávají nahrávky z jednání se zákazníky tak jsem s operátorkou na lince dlouze rozebíral, že je pro mě vhodnější si modem koupit a ne pronajímat že když neplánují žádnou změnu rychlosti je to pro mě výhodnější. Kdyby mi řekla, že je v plánu giga tak si ho jen pronajmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 26. října 2020 Sdílet Odesláno 26. října 2020 23.10. byl pátek, dnes máme pondělí. Většina lidí o víkendu nepracuje. Modem zpět neodkoupí, můžete ho nabídnout zde na fóru k prodeji. Myslím si, že v té době nevěděla operátorka, že se bude spouštět 1Gbps internet. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pagan Odesláno 26. října 2020 Sdílet Odesláno 26. října 2020 @Marek-26krásně řečeno. @SachlJ pokud budete prodávat za rozumnou cenu, určitě bych měl zájem ho od vás vzít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SachlJ Odesláno 27. října 2020 Sdílet Odesláno 27. října 2020 (upraveno) Pagan : jakmile se dohodnu s UPC tak ho prodám tady. Čekám až se ozvou s nějakou rozumnou nabídkou. V okolí mám providerů na net hafo.. Upraveno 27. října 2020 uživatelem SachlJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.