Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ahoj, nedávno jsem zjistil že mám problém se stanicí Prima COOL HD ( viz. odkaz )

Po samostatném nalezení nových TV stanic mám ten samej problém s novou Prima MAX HD

https://drive.google.com/file/d/0B9mJzG ... sp=sharing

Máme doma 3 TV, tento problém má jen ta moje :( a všechny mají CA moduly

Odesláno

mrkni se na internetu, jestli není ke stazeni novejsi firmware pro tvou tv ;) nezda se mi, ze by to nezvladal procesor televize, spis je to nejaky bug.

Odesláno

Je to stejný MUX. Podle videa to vypadá na problém se signálem. Někde nějaké rušení.

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

ahoj.

dělá mi to úplně to samé.všechny programy ok kromě Prima Cool HD. Rušení bych očekával u více programů. Nepřelaďovali třeba frekvence nějak?Bohužel mam TV Samsung, kde se seznam pořadů nahrává přes USB a je to docela zdlouhavý, tak se mi to nechce dělat zbytečně. Navíc jsem nikde nenašel žádný info o změně frekvencí.

Napadá někoho co s tím? TV firmware aktuální, veškerý zvuk ok i ve 3D. Vidim evidentni problém u Prima Cool.

Streety

Odesláno

Hele z vlastní zkušenosti musím říct, že při rozbočení mě to také dělal právě jenom jeden MUX. Vyprdnul jsem se na to a raději jsem si připlatil za druhou účastnickou zásuvku a mam po starostech. :)

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

mám vše zapojeno stejně už několik let.1 TV zapojená přímým kabelem do zásuvky.tento problém pozoruji teprve několik dní.

Odesláno

tak jsem ted volal na UPC.problem je celorepublikovy, pry maji slaby signal od primy.o reseni pry budu informovan.

Odesláno

Tak koukám že nejsem sám kdo má tento problém, ale je to hrozné :) koukat na 58“ jen na SD :)

Jinak také mám poslední FW. TV je připojena na stále do netu tak se kontroluje při každém zapnutí

Děkuji

Odesláno

Signál Prima COOL HD, Prima ZOOM HD i Prima love HD je ze stejného zdroje - typu encoderu. Jedná se o oficiální zdroj pro programy Primy

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Take mam problem s tim novym muxem kdyz ho tam nez zacal vysilat prima max hd tak to bezelo normane,ale ted dopoledne a odpoledne to hraje prijde vecer a zacne to kostickovat neda se na to koukat tak fakt uz nevim u me problem nebude vsechny stanice hrajou normalne

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague