Návštěvník Stan Král Odesláno 20. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 dne 13.11 mi snížilo UPC upload ze 400-414 kByte na 180-200 KByte . Zřejmě s instalací WIFI free Poradte jak postupovat , jak a na koho v UPC zatlačit aby to dali nazpět, či jak jinak postupovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 20. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Měříte to přes co? Právě s instalaci Wi-Free by se vám měla zvednout rychlost o 10/2 Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Stan Král Odesláno 20. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Měřeni při pevném šráku z routeru Technicolor do PC a to jak přes objem dat z PC FTP tak i přes P2P . Vím přesně , že to snížili rázem v pátek 13.11, v 17.30 , cca 2 min ztráta spojení ( odpovídá datumum změn nastavení v Technicoloru tak umím nakouknout ) , byl jsem u PC a zrovna uploaudoval . Takže nyní mám necelých max 4Mbyte / 200 kByte . Jsem v důchodu ale v sítařine se vyznám spolufušoval jsem to na interní velké podnikové síti cca od roku 1995 dod roku 2009 , za těch šest let co jsem v důchodu se na ethernetu tak moc nezměnilo . UPC zástrčku na Internet a TV (solidně stavebně zabudované ) mám u počítače od počátku Karnevalu a nechtělo se mi se mi přejít na místní optiku Bartnet.cz v domě která je při stejných rychlosti za polovinu , kvůli novému tahání šlauchů. Ale asi pokud neuspěji přejdu na WIFI od Bartnetu , bude to slabší 1,5MB/0.7MB a. Přijdu o balíčkovou slevu na TV ale celkově to vyjdepro mne levněji 100 Kč . Jde mi o uploadad aby prošlo moje streamování kamery HD 2Mpx / 30fps na 2 místa , když babička přes ni někdy vykládá pohádky vnoučatům v Ostravě i ve Zlíně - přece to nebude vykládat 2x. Máte zkušenosti s dohadováním s Pražáky či znáte nějaký fígl jak na ně ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 20. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 To je teda slušnej blábol... Jestli seš vůbec u UPC a máš nějakej jejich tarif a ten nedosahuje deklarovaný rychlosti, tak to reklamuj a tečka, není o čem diskutovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 fiber 31 byl nějakej historickej tarif na starý síti, tam upload přece moc nefungoval těch 400 KB/s se mi nějak nezdá, těch 200 je maximum, každopádně 100/10 Mb/s na ed3 síti s televizí stojí měsíčně 650 http://www.upc.cz/kombinace-sluzeb/inte ... lasik-100/ Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmet Odesláno 21. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Když jsem se podíval do ceníku k 15.8.2015, tak tam je UPC Fiber Power 31 až 31 000 / 1 580 * kbit/s, což by odpovídalo upload 200 kB/s. to Slamb: ty máš asi pěknej hokej v jednotkách, všechno jedno kB, kb, MB, Mb. Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 jakej hokej? poprvý sem to psal v kilobajtech, o kterejch psal Stan Kral (400 KB/s = 3,2 Mb/s) a podruhý sem psal o rychlosti tak, jak se běžně uvádí, tj. 100/10 Mb/s Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.