Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

dne 13.11 mi snížilo UPC upload ze 400-414 kByte na 180-200 KByte . Zřejmě s instalací WIFI free

Poradte jak postupovat , jak a na koho v UPC zatlačit aby to dali nazpět, či jak jinak postupovat....

Odesláno

Měříte to přes co?

Právě s instalaci Wi-Free by se vám měla zvednout rychlost o 10/2

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Měřeni při pevném šráku z routeru Technicolor do PC a to jak přes objem dat z PC FTP tak i přes P2P . Vím přesně , že to snížili rázem v pátek 13.11, v 17.30 , cca 2 min ztráta spojení ( odpovídá datumum změn nastavení v Technicoloru tak umím nakouknout ) , byl jsem u PC a zrovna uploaudoval . Takže nyní mám necelých max 4Mbyte / 200 kByte .

Jsem v důchodu ale v sítařine se vyznám spolufušoval jsem to na interní velké podnikové síti cca od roku 1995 dod roku 2009 , za těch šest let co jsem v důchodu se na ethernetu tak moc nezměnilo .

UPC zástrčku na Internet a TV (solidně stavebně zabudované ) mám u počítače od počátku Karnevalu a nechtělo se mi se mi přejít na místní optiku Bartnet.cz v domě která je při stejných rychlosti za polovinu , kvůli novému tahání šlauchů. Ale asi pokud neuspěji přejdu na WIFI od Bartnetu , bude to slabší 1,5MB/0.7MB a. Přijdu o balíčkovou slevu na TV ale celkově to vyjdepro mne levněji 100 Kč . Jde mi o uploadad aby prošlo moje streamování kamery HD 2Mpx / 30fps na 2 místa , když babička přes ni někdy vykládá pohádky vnoučatům v Ostravě i ve Zlíně - přece to nebude vykládat 2x.

Máte zkušenosti s dohadováním s Pražáky či znáte nějaký fígl jak na ně ???

Odesláno

To je teda slušnej blábol... Jestli seš vůbec u UPC a máš nějakej jejich tarif a ten nedosahuje deklarovaný rychlosti, tak to reklamuj a tečka, není o čem diskutovat.

Odesláno

Když jsem se podíval do ceníku k 15.8.2015, tak tam je

UPC Fiber Power 31 až 31 000 / 1 580 * kbit/s, což by odpovídalo upload 200 kB/s.

to Slamb: ty máš asi pěknej hokej v jednotkách, všechno jedno kB, kb, MB, Mb.

• Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha 10
Odesláno

jakej hokej? poprvý sem to psal v kilobajtech, o kterejch psal Stan Kral (400 KB/s = 3,2 Mb/s) a podruhý sem psal o rychlosti tak, jak se běžně uvádí, tj. 100/10 Mb/s

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague