Návštěvník rAstor Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Dobrý den. Před 5 dny mi začal z ničeho nic haprovat ping jak na horské dráze. Podle testů mám rychlost, i pingy dobré. Ale když zapnu hru, stream nebo jen prohlížím internet, tak se to vše seká a je to pomalé. Včera jsem nechal kompletně prohlédnou Pc od virů. Pc by mělo být úplně vyčištěné, opakovaný test ukázal nula virů. Dokládám screeny testů.... OBA TESTY JSOU DĚLANÝ VE STEJNÝ MOMENT. http://imgur.com/AyLaFEZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 "By mělo" a jste si jist? Mě by zajímalo, čím jste to tak odviroval a vyčistil, zda jste tam neudělal více škody než užitku. Tady s tím nic extra neuděláme. Zavolejte na 241 005 100 / případně pošlete na FB přímou zprávu, oni se Vám ozvou Řekněte, že máte zvýšenou odezvu a sem tam loss (ztrátu packetu). Oni to prověří a problém snad vyřeší. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rAstor Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Zprávu na FB přímo na UPC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Ano, ale je potřeba počítat s tím, že dnes je neděle. Ozvou se Vám zítra nebo v úterý. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Není ten down nějak nízkej? A podle uploadu by to mohlo značit business tarif, takže technická podpora na telefonu nonstop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 No ona je technická podpora pro všechny zákazníky UPC 24/7. Nevím jak na Facebooku ale na telefonu určitě Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Jo, je to možný. Ale dřív to bylo tuším jenom pro business, ještě to dávali jako přednost proč k nim jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rAstor Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Down je takovej pořád. Asi kvůli routeru ... Dělá to na všech pc i wifi. Tak uvidíme co mi zítra řeknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Router? Co třeba to zkusit napřímo kabelem (zásuvka - upc modem - pc) ? Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Down je takovej pořád. Asi kvůli routeru ... Dělá to na všech pc i wifi. Tak uvidíme co mi zítra řeknou Napřed to propoj přímo s PC jak radí Pepe, aby nakonec nebyl zakopanej pes v tom routeru. Protože místo 200 nebo 250 jenom čtvrtina, to je dost haluz. I kdyby měl 100Mb porty, tak pořád by měl aspoň na této rychlosti běhat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.