Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den.

Před 5 dny mi začal z ničeho nic haprovat ping jak na horské dráze. Podle testů mám rychlost, i pingy dobré. Ale když zapnu hru, stream nebo jen prohlížím internet, tak se to vše seká a je to pomalé. Včera jsem nechal kompletně prohlédnou Pc od virů. Pc by mělo být úplně vyčištěné, opakovaný test ukázal nula virů. Dokládám screeny testů....

OBA TESTY JSOU DĚLANÝ VE STEJNÝ MOMENT.

4853432219.png

http://imgur.com/AyLaFEZ

Odesláno

"By mělo" a jste si jist? Mě by zajímalo, čím jste to tak odviroval a vyčistil, zda jste tam neudělal více škody než užitku.

Tady s tím nic extra neuděláme. Zavolejte na 241 005 100 / případně pošlete na FB přímou zprávu, oni se Vám ozvou

Řekněte, že máte zvýšenou odezvu a sem tam loss (ztrátu packetu). Oni to prověří a problém snad vyřeší.

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Zprávu na FB přímo na UPC ?

Odesláno

Ano, ale je potřeba počítat s tím, že dnes je neděle. Ozvou se Vám zítra nebo v úterý.

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • Praha
Odesláno

Není ten down nějak nízkej? A podle uploadu by to mohlo značit business tarif, takže technická podpora na telefonu nonstop.

Odesláno

No ona je technická podpora pro všechny zákazníky UPC 24/7.

Nevím jak na Facebooku ale na telefonu určitě

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Jo, je to možný. Ale dřív to bylo tuším jenom pro business, ještě to dávali jako přednost proč k nim jít :)

Odesláno

Down je takovej pořád. Asi kvůli routeru ... Dělá to na všech pc i wifi. Tak uvidíme co mi zítra řeknou :)

Odesláno

Router? Co třeba to zkusit napřímo kabelem (zásuvka - upc modem - pc) ?

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • Praha
Odesláno
Down je takovej pořád. Asi kvůli routeru ... Dělá to na všech pc i wifi. Tak uvidíme co mi zítra řeknou :)

Napřed to propoj přímo s PC jak radí Pepe, aby nakonec nebyl zakopanej pes v tom routeru. Protože místo 200 nebo 250 jenom čtvrtina, to je dost haluz. I kdyby měl 100Mb porty, tak pořád by měl aspoň na této rychlosti běhat.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague