Odesláno 22. listopadu 2015 9 let Dobrý den. Před 5 dny mi začal z ničeho nic haprovat ping jak na horské dráze. Podle testů mám rychlost, i pingy dobré. Ale když zapnu hru, stream nebo jen prohlížím internet, tak se to vše seká a je to pomalé. Včera jsem nechal kompletně prohlédnou Pc od virů. Pc by mělo být úplně vyčištěné, opakovaný test ukázal nula virů. Dokládám screeny testů.... OBA TESTY JSOU DĚLANÝ VE STEJNÝ MOMENT. http://imgur.com/AyLaFEZ
Odesláno 22. listopadu 2015 9 let "By mělo" a jste si jist? Mě by zajímalo, čím jste to tak odviroval a vyčistil, zda jste tam neudělal více škody než užitku. Tady s tím nic extra neuděláme. Zavolejte na 241 005 100 / případně pošlete na FB přímou zprávu, oni se Vám ozvou Řekněte, že máte zvýšenou odezvu a sem tam loss (ztrátu packetu). Oni to prověří a problém snad vyřeší. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 22. listopadu 2015 9 let Ano, ale je potřeba počítat s tím, že dnes je neděle. Ozvou se Vám zítra nebo v úterý. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 22. listopadu 2015 9 let Není ten down nějak nízkej? A podle uploadu by to mohlo značit business tarif, takže technická podpora na telefonu nonstop.
Odesláno 22. listopadu 2015 9 let No ona je technická podpora pro všechny zákazníky UPC 24/7. Nevím jak na Facebooku ale na telefonu určitě Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 22. listopadu 2015 9 let Jo, je to možný. Ale dřív to bylo tuším jenom pro business, ještě to dávali jako přednost proč k nim jít
Odesláno 22. listopadu 2015 9 let Down je takovej pořád. Asi kvůli routeru ... Dělá to na všech pc i wifi. Tak uvidíme co mi zítra řeknou
Odesláno 22. listopadu 2015 9 let Router? Co třeba to zkusit napřímo kabelem (zásuvka - upc modem - pc) ? Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 22. listopadu 2015 9 let Down je takovej pořád. Asi kvůli routeru ... Dělá to na všech pc i wifi. Tak uvidíme co mi zítra řeknou Napřed to propoj přímo s PC jak radí Pepe, aby nakonec nebyl zakopanej pes v tom routeru. Protože místo 200 nebo 250 jenom čtvrtina, to je dost haluz. I kdyby měl 100Mb porty, tak pořád by měl aspoň na této rychlosti běhat.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.