Návštěvník rAstor Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Mám to takhle už 5 let. Router je starej 2-3 roky max. Do doby než to začalo házet ty pingy vše bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Zkus to naprimo. Muze byt vadny kabel, router,... Nemusi byt nutne chyba u upc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 23. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Mel jsem minuly tyden presne to same. Kontaktni formular, druhy den odpoved, ze nase lokalita ma problem a technik v domovnich rozvodech neco posteloval a problem odstranen. Pro UPC jedno velke+. Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rAstor Odesláno 23. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Zkus to naprimo. Muze byt vadny kabel, router,... Nemusi byt nutne chyba u upc. Tak jsem to ráno přepnul jen na jeden pc. A problém byl pořád stejný, pak jsem restartoval router i modem a vyřešilo se, doufám že nadobro... http://imgur.com/89ec8DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rAstor Odesláno 23. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Ještě jsem se chtel zeptat. Jak je to prosím s placením koncesionářských poplatků pokud mám komplet služby od UPC na IČo? Musím platit za každý přístroj když mám sídlo na svou domácnost a nejedná se tedy o klasickou provozovnu? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 23. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 http://poradna.profipravnik.cz/televizn ... k-803.html https://tvp.ceskatelevize.cz/StaticPages/FAQ.aspx Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rAstor Odesláno 23. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 to ja vsechno vim ale pokud to mam na ICO tedy na adresu podnikani/firmy mam ze zakona povinost platit vzlaste za kazdy pristroj tedy co TV/radio to jeden poplatek! O to mi jde takze pokud mam 3tv tak 3x poplatek za tv coz je hnus samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 23. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Ano je to hnus velebnosti. Ovšem znám případy, že poplatky (inkaso, SIPO) za domácnost jsou na jméno např. manželky, která nemá s podnikáním nic společného a těžkou hlavu si s tím nedělají. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 23. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Ještě jsem se chtel zeptat. Jak je to prosím s placením koncesionářských poplatků pokud mám komplet služby od UPC na IČo? Musím platit za každý přístroj když mám sídlo na svou domácnost a nejedná se tedy o klasickou provozovnu? Děkuji Placení koncesionářských poplatků nemá žádnou souvislost s tím, na koho sis zřídil službu UPC. Platíš za vlastnictví televizního a rozhlasovýho přijímače. Tolik zákon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník P_V Odesláno 24. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Co je to ten "přijímač"? V zákoně je definice, že přijímá TV vysílání šířené cestou pozemní, družicovou, kabelovou. Tak to pak bude TV přijímač každá věc s obrazovkou, která má internetové připojení přes UPC. Protože tam funguje UPC GO, sice formou datové služby, ale po systému kabelové TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.