Návštěvník kojot486 Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Všiml jsem si, že router od UPC udrží tak maximálně 100 TCP spojení, jeho NAT tabulka není nic moc. Hledám nějaký solidní 2.4/5Ghz router, který by byl schopný mít NAT tabulku s pár tisíci záznamy. Zkuste doporučit, požadavek je 4x LAN 1Gbit, cena pokud možno co nejnižší, hlavně aby to bylo dost výkonné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Před dvěma lety jsem se přihlásil do testu SamKnows a oni posílali WDR3600. Dalo se to upravit a tím neporušit úvazek. Já jsem to udělal tedy až po úvazku a nemůžu si na ten router stěžovat. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník P_V Odesláno 22. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Tak asi cokoliv, na čem se dá rozchodit DD-WRT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.