Odesláno 25. listopadu 2015 9 let Dobry den, mam dotaz, moje situace je takovato: Mam TechniSat TechniCoder ISIO STC a do nej mam CA modul od LICA (bez +). Od UPC mi dosla sparovana karta s timto modulem. Povlozeni do TechniSatu mi naladil 217 TV + 49 radiokanalu. Jenze funguji mi pouze nekodovane TV, tj. ty bez oznaceni klickem. Na kodovanych pise, ze program je kodovan a cerna obrazovka a zadnej zvuk. Nechal jsem tedy pristroj i TV pres dve hodky zapolne na nekod. kanalu a zkusil a nic porad to nechodi. Je toto normalni? Je nejaky figl na to? Dekuji 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno 25. listopadu 2015 9 let Mě to napoprvé trvalo asi 5 hodin.Navíc když TV nezapnu třeba 3 týdny( je používána vyjímečně),tak to opět trvá několik minut... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 25. listopadu 2015 9 let Pokud stále nic, tak jak psal Yabaka, kontaktovat znova UPC ať Vám zašlou obnovovací signál. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.