Návštěvník m1m1nk0 Odesláno 28. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Ahoj mám 240 ... upload mě běhá kolem Sem na wifi tak že download odpovídá ale ten up mluvil sem technikem a potom to běželo ok ani né týden a zase to dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 28. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Z modemu kabelem do PC, to je směrodatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník m1m1nk0 Odesláno 29. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Už je to zase v pořádku Nevím čím to je a kabel no hele jsem v druhé místnosti od modemu .. Bych musel koupit tak 30 metrů kabelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 29. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 https://www.tsbohemia.cz/kb-patch-kabel ... 80399.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Nikdo nerika ze mas kupovat 30 metru kabelu, staci 2 metry na vyzkouseni, ze mas mensi rychlost na wifi siti neni vina UPC, ale problem na tvoji strane. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.