Návštěvník Milav Odesláno 3. prosince 2015 Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) Jak jsem psal výše - já také zastávám názor, že bohatě stačí repeater (já mám TP-LINK TL-WA860RE) - jednoduché zapojení bez kabelů i pro laika . Potřeboval jsem signál dostat přes dvě místnosti - teď mám repeater v místnosti vedle modemu a signál na 5 čárek dvě místnosti od modemu, rychlost mi v té poslední místnosti dává cca 60-70 Mbps (na 2.4 GHz, ntb mi 5 GHz nepodporuje), což mi bohatě stačí i na streamování, nevím, proč by to paní nemělo fungovat Ale ozvat by se taky mohla, to je pravda... Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Moff Odesláno 3. prosince 2015 Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Mistni chytraku Murdere, v prispevcich ode me zadna nadavka neni a nemusis vubec nic pozadovat, moje vyjadrovani je jako reakce na diskuzi s Vama mistnima expertama. A laskave si poucuj svoje deti doma, ne nekoho na internetech. Kdyz uz pani takovy prispevek napise, muze mit, nebo znat nekoho, kdo to zvladne, nebo si to dokaze sama nastavit, ne kazda holka je antitalent na techniku co nepochopi nastaveni na videu. Radit sitare co to vsechno za me udela a dat za to nekolik tisicovek je blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 3. prosince 2015 Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Jak jsem psal výše - já také zastávám názor, že bohatě stačí repeater (já mám TP-LINK TL-WA860RE) - jednoduché zapojení bez kabelů i pro laika . Potřeboval jsem signál dostat přes dvě místnosti - teď mám repeater v místnosti vedle modemu a signál na 5 čárek dvě místnosti od modemu, rychlost mi v té poslední místnosti dává cca 60-70 Mbps (na 2.4 GHz, ntb mi 5 GHz nepodporuje), což mi bohatě stačí i na streamování, nevím, proč by to paní nemělo fungovat Ale ozvat by se taky mohla, to je pravda... Stačí si přečíst pár postřehů od jiných userů, kteří ty opakovače mají, namátkou ten tvůj tady: http://www.czc.cz/tp-link-tl-wa860re/15 ... q9e8pdddrc , což já můžu s modelem 850 prakticky potvrdit. Snad s dovětkem, že když vypadl signál na hlavním routeru, tak zdechnul i opakovač, který naběhl až po vytažení a opětovném připojení k napájení. Problematický je pak i to, že někde na pomezí signálů obou zařízení (routeru i opakovače) to třeba u mobilu s Androidem nefachalo vůbec, neustálá snaha mezi vzájemným přepojením a výsledek nula. Což by u tazatelky mohl taky být problém, protože na hlavní router připojuje další zařízení. Ještě kdysi jsem něco dělal ve firmě, kde nebyly kabely, tak se tam použil jeden TP-Link pro příjem a druhej hned za to pro novou síť (jako opakovač to bylo bez šance), ale už je to takový všelijaký laborování o ničem. Natáhnout kabel je jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Stela Odesláno 7. prosince 2015 Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Hezký večer a všem mnohokrát děkuji, omlouvám se, ale byla jsem offline. Velmi ocenuji všechny příspěvky a rady a vážím si takového zanícení mi pomoci Určitě nepřipadá v úvahu vedení kabelu až do pracovny, je to v tomto případě opravdu nereálné. Přikláním se k opakovači. Pokud nezafunguje, pozvu si nějakého profíka, aby zhodnotil situaci. Nebo se někdo "hlásí"? Hezký večer všem a ještě jednou moc díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 7. prosince 2015 Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Záleží, co přesně v pracovně budete dělat na internetu. I v pracovně se dají hrát hry Musíme brát v potaz, že v nějakých lokalitách je zarušené pásmo 2.4GHz a je lepší využít 5GHz, ale to by bylo poměrně finančně náročné. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Stela Odesláno 7. prosince 2015 Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Já hry nehraji, jde mi o běžné používání internetu, využívám rychlost UPC 120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. prosince 2015 Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Pro každého je ovšem běžné používání něco jiného Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.