Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
To je pěkné. Já mám 40/4 za 382,- s modemem + (2 Kč telefon) a +18 na 100/10.

Tohle je fakt pěkněj guláš, co předvádí. Nějak nechápu, podle čeho se řídí, že někomu zvýší 40/4 jen na 100/10 a někomu rovnou na 200/20 viz, např. mně.

Odesláno

Jak to tak ctu, tak tahleta jejich slavna cenotvorba uz mi zacina pekne lezt na nervy.

Pouze za Komfort + stary Conax + CI kartu (mam odkoupenou) platim 644 Kc.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Mně zase nabízí "akční balíček", ve kterém nabízí tu samou službu za ty samé peníze, jakou momentálně využívám.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

Dobrý den, všem.

v případě jakýchkoliv nejasností mi pošlete přes Facebook UPC Česká Republika https://www.facebook.com/UPCCeskarepublika/ přímou zprávou číslo Vaší smlouvy. Podíváme se na detaily a nastavení vašich smluv.

Děkuji,

David - UPC

Odesláno

Mam balicek 5M+ a TV Klasik+ za 309,-Kc (modem i CA modul odkoupen) ted mi meni sluzbu za novou:

Balíček Internet 10+ s Horizon Klasik+ a cenu navysi o 51,-Kc

Kde prosim najdu jake jsou TV kanaly v balicku DARWIN MINI

Odesláno

No ja jsem jen zvedav a psal jsem dotaz,kdyz mi to teda meni, jestli mi zustane plny sportovni balicek..ten mini je totiz,jakoby poskytli nic,protoze tam chybi eurosporty,a sport 2,takze takovy darek o nicem. Stejne si clovek priplati 99 kc. A jestli mi ho zrusi a daj na mini,tak to snad zkusim zrusit. No uvidime,co bude jejich odpoved.

Odesláno
Resp. jestliže vám nepřijde email (sms, dopis), nic se měnit nebude.

Ani mail, ani dopis. Po přihlášení do UPC na mě juklo: Necpal bych to sem, ale většinou vám nabízí 200+.....?!?

K 23.1.2016 převedeme Vaši stávající službu na Balíček Internet 240+ s Horizon Komfort+ , který Vám přinese:

Rychlost stahování až: 240 Mbit/s

Rychlost odesílání až: 20 Mbit/s

Wi-Free: bezdrátová síť zdarma s více než 200 000 hotspoty po celé ČR!

Bez čekání načtete i webové stránky, na kterých je čím dál více dat

Bez sekání přehrajete i online filmy v HD

Bez nesnází odešlete i stáhnete velké přílohy e-mailů

K Vaší digitální televizi navíc získáte :

Více než 1000 titulů všech žánrů ke zhlédnutí zcela zdarma ve videotéce My Prime

Horizon Go – aplikaci, díky které Vám už nikdy neunikne Váš oblíbený pořad, i když zrovna nebudete u televize! Pohodlně si jej pustíte na svém notebooku, mobilu nebo tabletu.

Nemusíte se o nic starat, Balíček Internet 240+ s Horizon Komfort+ Vám automaticky aktivujeme.

Z důvodu změny služby bude Vaše měsíční vyúčtování navýšeno o 51 Kč.

Odesláno

ehm... tam je cena 399kč? :shock: My platíme 600kč za Internet 40+ s Horizon Klasik+ a od nového roku o 51kč více (+dají nám Internet 100+, o který nestojíme)??

Podle toho ceníku ze screenu by jsme za to co platíme mohli dostat Horizon Komplet + a Internet 200+ ...

nechápu :? Mohl by mi to někdo prosím vysvětlit? :)

pokud je to pouze pro nové zákazníky tak je to celkem nefér pro ty dlouhodobé...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague