Ivo Mašek Odesláno 9. prosince 2015 Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Na mě to dělá dojem, že to přehazují tak, aby každému trochu zvedli platbu, jinou logiku v tom nevidím. To sem zvědavej, co přehodí mě, když mám pouze a jenom jednu službu. Copak na mě vymyslí Písmo do schránky sem také dostal, ale to je "všeříkající" a zároveň "nicneříkající" text. To jsme dostali asi všichni Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 9. prosince 2015 Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 mě připadá, že nejde ani tak o "simplifikaci" služeb jak tvrdí, ale aby každý solil alespoň 400+, pod to nejde skoro nic naopak za 500 uz jde skoro vše (100+komfort), za 600 200+komfort+HBO Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. prosince 2015 Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 My si s zenou vyjednali slevu na Fiber 40/4+pronajem za 382kc. Ted prevod na 100+ a navyseni o 18kc. Nas financni strop je 400kc, takze jeste v pohode. Vernostni konci az za rok. Takze to tolik nehrotim. Jen me sere pristup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Altex Odesláno 9. prosince 2015 Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Fiber 60 (60Mbit) za 650 mi chtějí zvednout na 200 s příplatkem 81 kč. Mi přijde že to navyšování cen snad berou procentuelně z toho co tady čtu To je dobrá vyjebávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. prosince 2015 Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Procentuálně ne, já mám 40 a Klasik se sportovním balíčkem (+ pronájem obou škatulí) za 629 Kč a po změně na 100 a Klasik mám platit o 1 Kč víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. prosince 2015 Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Dnes telefonát z UPC, paní operátorka docela příjemná Napsal jsem jim přes formulář, proč mi jako nenabídli 100M místo těch 200M, že ho nevyužiji. Paní na telefonu se prakticky jen zeptala jestli to myslím vážně že ona cenu pro mě nedokáže vypočítat, jelikož mám individuální slevu a že to předá dál. Jdu si přečíst VOP z doby, kdy jsem uzavíral smlouvu, jestli vůbec mají právo mi měnit svévolně tarify, jak se jim zlíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stedyn Odesláno 9. prosince 2015 Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Já mám teď Fiber 40 + Klasik za 399 se svým CA modulem a pronajatým modemem. A chtějí mně to zvednout o 81 Kč na 100 + Klasik. Připadá mně, že losovali u každýho o kolik budou zdražovat Citovat 1000 Mb/s - Komfort Vodafone Station, 2x CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 9. prosince 2015 Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 to mohu potvrdit, stejný tarif i stejné navýšení, retenční nabídka ovšem ještě horší Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník diki Odesláno 9. prosince 2015 Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Zdravím, mám od upc pouze internet fiber power 40+ za 349 s pronajatým wifi modemem. v my upc mám napsané převedení na 100+a zvýšení o 51 kč na rovných 400.- zítra budu volat do upc,jelikož tuhle rychlost nevyužiji a peníze navíc zbytečně dávat nechci (někdo si řekne těch pár korun, ale jde o princip že tohle nepotřebuji). Vyjednávací pozici budu mít snad dobrou,jelikož v okolních domech nabízí internet i 2 další provideři, bohužel v mém domě ne, ale to operátor neví. o retenční nabídce budu informovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 9. prosince 2015 Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 UPC dobře ví, ve kterých domech je nebo není konkurence a jaká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.