Pepe Odesláno 13. prosince 2015 Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 To máte moc drahé 200 Mb (na rok 1 300Mb) + Horizon Komplet bez zařízení za 808 Kč viz téma "Zkušenost s retenčním oddělením UPC :-)" zde na fóru Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník carlos74 Odesláno 13. prosince 2015 Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 ...a pro méně náročné(třeba pro přechod z Kombi Komfort 120) mají inet100Mb+Horizon Komfort+HBO za 608Kč(bez zařízení) a přidají k tomu třeba i balíček Koktejl za 69Kč...jen se musíte ozvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mrož Odesláno 13. prosince 2015 Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Ja osobne vaham, ze to cele u UPC po 12 letech zabalim. Cihla je nejhorsi settopbox, co jsem kdy od nich mel. Ted k tomu to zdrazeni. Ted je ta zmena podminek k 15.1.? Da se teda stopro odejit i bez doplaceni vernostniho nekolik mesicu pozpatku? Presel bych asi k Netboxu, pokud se do toho pustim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 13. prosince 2015 Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Myslíte si, že to bude lepší s Netboxem? Stačí se podívat na jejich FB stránku a mrknout se na problémy na novém prostředí Kuki-m. Proč ten stb nevrátíte, nekoupíte CA modul? Vložíte do TV/usb dvb-c tuneru/vlastního STB a máte po starostech. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beepee Odesláno 14. prosince 2015 Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Ja osobne vaham, ze to cele u UPC po 12 letech zabalim. Cihla je nejhorsi settopbox, co jsem kdy od nich mel. Ted k tomu to zdrazeni. Ted je ta zmena podminek k 15.1.? Da se teda stopro odejit i bez doplaceni vernostniho nekolik mesicu pozpatku? Presel bych asi k Netboxu, pokud se do toho pustim. Ano, dá se odejít bez pokuty, píší to i ve "zdražovacím" emailu. Koneckonců, je to změna podmínek z jejich strany. se kterou nemusíte souhlasit. Citovat 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mrož Odesláno 14. prosince 2015 Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Ja mam Netbox uz na druhem byte, takze s tim mam zkusenosti. Kuki je cim dal lepsi. Od zacatku jsem vyhrozoval prechodem k UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mrož Odesláno 14. prosince 2015 Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Naprosto perfektne u nich funguje vraceni poradu 48h pozpatku. To je dalsi z veci, co mi u UPC chybi. Ja se v podstate na vse divam s cca 20 min zpozdenim a posunuju reklamy. Ve vypovedi mam odkazat na zmenu podminek nebo se vubec neudava duvod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 14. prosince 2015 Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 ano musi tam byt duvod ve vypovedi (nesouhlas s cenou nebo s novymi podminkami), upozornuje na to samo UPC, jinak je vypoved (odstoupeni od smlouvy) neplatna Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 14. prosince 2015 Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Tak jsem taky dnes dostal dopis,kde mi s radostí oznamují,že mi navyšují platby o 51 Kč,snižují rychlost z 240 na 200(přitom slibovali,že to navýšení na 240 je věrností prémie napořád!).Na stránkách uvadí,že u horizon komfort je v ceně wifi modem a my prime.Já mám však modem,za který platím měsíčně 50 Kč,nemám "cihlu",ale Kaon.Takže k čemu mi my prime bude?? Dále píšou,že pronájem HD Mediabox je v ceně služby,Já zatím platím za starý Handan CV-5000 50 Kč.??? Edit: Tak jsem dnes volal na retenční a dohodl jsem se na platbě 839 Kč,místo 1050 Kč.Je v tom internet 200 Mbit/s,TV Horizon komfort+pronájem modemu Cisco,STB Kaon KCF-B4003HCO a STB HD Mediabox. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. prosince 2015 Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Tak koukám, že platíme za internet asi nejvíc ze všech... Máme od UPC internet 10 let, za starý chello 30 platíme 569,- + modem, teď nám to zvedají na těch 100 Mbit a cena o 30,-. Volal jsem k nim, že v máme v domě pet3ny.net, který nám jsou schopní zajistit 100 Mbit za 400,- a jako jestli s tim něco teda udělají, jestli můžou nabídnout něco a paní: hm tak si pošlete sem výpověď, na shledanou! tomu řikam marketing! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.