Přejít na obsah

Nové obchodní podmínky


Návštěvník warman

Doporučené příspěvky

Návštěvník YABAKA
Tak jinak. Co takhle: Mohu si modem koupit za zůstatkovou cenu? Nechci ten nový modem s wifi /někde jsem četl že umí pouze 1 veřejnou IP adresu, já používám 1 aktivní a 1-2 na testování int. služeb/

UPC systém zůstatkových cen nevede. Prostě máš zařízení buď pronajatý nebo koupený jako nový, příp. od někoho koupený z druhý ruky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Píší vám se jen informaci z mého řešení, nebýt vašich komentářů asi bych se na to volání a zkoušení vykašlal z lenosti...

100/10 za 360 Kč, 200/20 za 460 Kč

(Praha 5) asi vč. té TV, nevím to nepoužívám, není to tak super jako to co mají v Brně ale lepší jak drátem do oka zase, trvalo to asi 3 minuty hovoru.

Mají nám sem zavádět A1M ale zatím se zdá výhodnější furt UPC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník kolda5

Já jsem z "retence" třeba hodně zklamaný. Dosud jsem měl internet 120 + Horizon Komfort+ za 599 Kč včetně pronájmu wifi modemu (CA moduly mám svoje). Nyní mi to chtěli změnit na internet 200 + Horizon Komfort + za cenu 690 Kč. S tím jsem nesouhlasil, tak mi volali z retenčního a nabídli pouze tu samou cenu za ten změněný tarif, který mi poslali v emailu, tak jsem řekl, že s tím nesouhlasím a jsem schopen platit max. 630 Kč. ZA tu cenu mi nabídl internet 200+ pouze balíček Horizon Klasik +. Tak jsem mu sdělil, ať mi rovnou sníží nabídku, když nemají zájem dostávat stejně peněz, tak mi nabídl 100 Mbit+ Horizon Klasik + (s balíčkem Sport + Darwin - již, ale nově osekané např. o Eurosport a Discovery) a to mi nabídl cenu 479 Kč. Takže vlastně úplně stejná cena jako kdybych bral nabídku přes stránky dostupnyinternet.cz, kde stojí tento balíček 549 Kč, ale ponížený o STB (jelikož mám CA modul) by vyšel na těch 479 Kč.

Na 10 Mbit internet, který teď bude stát mamku 290 Kč mi nenabídl vůbec žádnou slevu s tím, že kdyby ho předělal do jejich "věrnostní slevy", tak by ho naopak ještě musel o 9 Kč zdražit ! Ptal jsem se ho jakou cenu by nabídla za 100 Mbit, tak sdělil, že by se cena pohybovala kolem 400 Kč. KDyž jsem mu sdělil, že na fóru dostali lidi cenu 310 Kč i s TV, tak mi sdělil, že to není možné.

Z těch cen, co nabízel se dá usuzovat, že čistě kopíruje pouze ceny ze stránek dostupnyinternet.cz a nic lepšího nebyl schopen nabídnout. Divím se, že některým tady z fóra nabídli zajímavější ceny (možná kvůli pro ně zajímavější lokality) ? Ostrava pro ně zajímavá evidentně není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A doopravdy jste se dovolal na retenci? Zkuste to napsat na FB přes přímou zprávu adresovanou UPC Česká republika a napište jim, že chcete změnit parametry smlouvy a uveďte číslo smlouvy a budou Vám volat z retence..

  • Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díval jsem se teď na tu jejich vánoční nabídku. Nevíte,když bych vzal ten prvni tarif 649 kc,co mi zůstanou po těch třech měsících za programy z tech balicků, píšou dokumenty,sport, hudebni, filmove a detske. Jestli nejde zase jen o mini balicky. Mam ted full sportovni balicek a 100 Internet a Klasik tv za 550 kc, takze kdyby to byly full balicky naporad,tak bych o tom i uvazoval. Ale nikde tam nemuzu najit,o jake balicky se jedna. Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oni mi volali právě na základě zprávy (urgence) přes FB, protože na zprávu z kontaktního formuláře nereagovali přes týden.

Kontaktní formulář moc nefunguje, od 11.12. se nikdo neozval, na FB 18.12. slíbili urgenci - a omluva, že toho kolegové mají moc.... :(

  • Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...