Návštěvník Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 sorry,já si nevšimil,že mi nabizejí balíček Internet 240+ a ne 200+,ještě,že jsem nevolal,to bych byl za trotla Jen jim zavolej. Cele tohle zdrazovani je pod zaminkou "sjednocovani tarifu". Aspon by ses pobavil jejich vymluvava, proc pri sjednocovani tarifu, jsi dostal oficialne nenabizeny tarif. Tak mi to nedalo,zavolal jsem a dozvěděl se ,že tarif 240+ je specialní za věrnost (proto je navýšen proti 200+),oni si fakt z nás dělají prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 původně 40+Klasik+Balík Sport 329 bez zařízení na dobu určitou, kterou sami nedodrželi změna na 100+Horizon Klasik navýšení o 81 Kč retenční nabídka 379 100+ 2 mini balíčky 379 Kč nebo 100+Komfort za 509 btw už to propírá i iDnes na titulce: UPC upravuje své tarify. Televize a internet zdraží tisícům lidí Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/upc-meni-sluz ... oakcie_fih Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 tak sem se kouknul do toho novýho ceníku a úplně zmizely všechny historický nabídky, takže na tom asi skutečně makaj a konečně se k tomu vůbec dokopali... úplně dole je taky uvedenej ten novej balíček 240 Mb/s + Komfort za 759 měsíčně, úplně tam ale chybí zmínka o rychlosti uploadu, nejspíš ale bude jako u všech ostatních internetů desetinovej, takže 24 ale nějak v tomhle balíčku nevidim logiku, když jediná odlišnost oproti klasickýmu balíčku s 200Mb/s netem je pár Mb/s navíc, ale i cena je o pár korun vyšší Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 jedná se totiž o "Krátkodobé marketingové akce - produkty z věrnostního portfolia." Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 nj, ale místo aby za věrnost dlouhodobejm zákazníkům dali třeba nějakou dočasnou slevu nebo zrychlení na vyšší službu, tak zaváděj nějakou další nabídku ale možná časem všechny převedou zpátky na těch 200, kdo ví Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník palox Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Zase zdražili šmejdi Nemusíte se o nic starat, Balíček Internet 100+ s Horizon Klasik+ Vám automaticky aktivujeme. Z důvodu změny služby bude Vaše měsíční vyúčtování navýšeno o 1 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Altex Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 UPC si u mě šphli, vytrpěl jsem 20 minut na telefonu na zákaznícké centrum a za úpis na 12 měsíců mi sníží cenu a zvednou rychlost. Celkem dobrý trade-off když neplánuju stěhování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kuchy Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 A ze bys napsal co mas? Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 12. prosince 2015 Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Tak jsem taky dnes dostal dopis,kde mi s radostí oznamují,že mi navyšují platby o 51 Kč,snižují rychlost z 240 na 200(přitom slibovali,že to navýšení na 240 je věrností prémie napořád!).Na stránkách uvadí,že u horizon komfort je v ceně wifi modem a my prime.Já mám však modem,za který platím měsíčně 50 Kč,nemám "cihlu",ale Kaon.Takže k čemu mi my prime bude?? Dále píšou,že pronájem HD Mediabox je v ceně služby,Já zatím platím za starý Handan CV-5000 50 Kč.??? Ten bonus není napořád, jen na rok. Do konce toho roku nechají bonus, pak to spadne na těch 200. My prime se dá sledovat přes Horizon GO. A jestliže v ceně je i pronájem, tak se dá odečíst ten co je v ceně a přičíst ten co máte skutečně. Jelikož pronájem už není pár let v ceně, ale zvlášť. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdee Odesláno 12. prosince 2015 Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Ten bonus byl naporad. Bohuzel takhle vybonusovany tarify nenavysujou z 240 na 300. http://upc.refresh.cz/nwl/130918-speedup/120+120.html Citovat - - - Compal, 3xCA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.