Přejít na obsah

Nové obchodní podmínky

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tommu

Tak jsem jim taky napsal. Jsem zvědav co odpoví.

Mám v současnosti balíček KOMBI KOMFORT 120+, za kterou platím věrnostní cenu 711Kč měsíčně. Napsali mi, jako asi kde komu, že mi to od ledna změní na balíček Internet 240+ s Horizon Komfort+ a navýší cenu o 51Kč. V jejich ceníku, který platí od 15.1.2016, budou od tohoto data v rámci krátkodobé marketingové akce nabízet balíček Internet 240+ s Horizon Komfort+ včetně služby My Prime a Horizon Go za cenu 759Kč. Ovšem tato "marketingová akce" je platná pouze od 15.1.2016 do 31.3.2016. Takže je tam jen kvůli tomu, aby mohli zákazníkům zdražit jejich předplatné. V tom ceníku je i balíček Internet 200+ s Horizon Komfort+ včetně služby My Prime a Horizon Go za cenu 719Kč, který bude plati celý rok. V případě přechodu na tuto službu by totiž zdražení bylo jen 8Kč a to by nebylo pro UPC tak zajímavé. Tak jsem jim napsal, že rád zůstanu na rychlosti 120Mb/s, kterou asi obchodně nazývají Internet 100+. V novém ceníku se to nazývá Balíček Internet 100+ s Horizon Komfort+ včetně služby My Prime a Horizon Go za věrnostní cenu 659Kč měsíčně. Oproti mému současnému balíčku je tam navíc služba My Prime.

Tedy budu rád platit o 52Kč měsíčně méně, za lepší služby, než platit o 51Kč více pouze za navýšení rychlosti internetu, které nepotřebuji.

Návštěvník rudolf.kvitek

Ahoj.

Nyní si dopisuji ohledně technických parametrů nové služby Internet (100,200,100+,200+) s operátorkou. A možná nové zjištění je že se mění počet přidělených veřejných IP adres. Nyní mám až 3, nově pouze 1.

Návštěvník thera

od jara mám v nějaké akci FIBER POWER 120+, KOMFORT+, HBO, CA modul, modem za 938,-/m, teď tedy klasicky "doporučen" přechod na Balíček Internet 200+ s Horizon Komfort+ s navýšením o 61 Kč. Teď se tedy asi jeví jako nejvýhodnější řešení výpověď k 15.1.2016 a buď tedy zde vychvalovaná retence a nebo přechod na business. Na jaře mi ten business tak výhodný nepřišel, tak jsem si to dal normálně bez IČ. Nyní se dívám na ten konfigurátor a Fiber Business 240 + TV Premium Business + ostatní stejné a vychází 754,-/m. Co byste doporučovali? Má někdo zkušenost s přechodem na business variantu? (jako třeba, že s vámi jednají nějak lépe?) díky a omlouvám se za amatérské otázky, u upc jsem jen necelý rok :-)

tak jsem se náhodou dozvěděl o změnách služeb a automatickém přechodu na vyšší rychlosti připojení a zdražení o 51,- Kč ... tak jsem se podíval kolik by to dělalo, kdybych byl nový zákazník a pořád je to levnější při lepší rychlosti ... takže se nic neděje a já se aspoň dokopu k upgrade na gigabit domácí síť :wink:

• Basic
  • -
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465
  • Brno
Návštěvník skanderborg

Nevíte někdo, kam se poděl na stránkách UPC nový kompletní ceník služeb 2016?

V prosinci tam ještě byl, teď jsem si chtěl vybrat podle něj změnu služeb a nijak ho nemůžu dohledat.

Hledám špatně, nebo ho ze stránek odstranili?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...