mojmax Odesláno 3. ledna 2016 Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Já mám Internet 10+ s Digi Mini celkem za 254 Kč, mám ale modem bez wifi, pronájem za 50 Kč. Citovat Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník saturn77 Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 a kolik bude činit nová cena za ten internet 10+ s Digi Mini od února 2016 (včetně pronájmu modemu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Mas to v novem ceniku http://www.upc.cz/pdf/Cenik_od_20160115.pdf Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tommu Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Tak jsem jim taky napsal. Jsem zvědav co odpoví.Mám v současnosti balíček KOMBI KOMFORT 120+, za kterou platím věrnostní cenu 711Kč měsíčně. ... V novém je Balíček Internet 100+ s Horizon Komfort+ včetně služby My Prime a Horizon Go za věrnostní cenu 659Kč měsíčně. Tedy budu rád platit o 52Kč měsíčně méně, za lepší služby, než platit o 51Kč více pouze za navýšení rychlosti internetu, které nepotřebuji. Teď mi volali z UPC a souhlasili s tím, že přejdu na Balíček Internet 100+ s Horizon Komfort+ včetně služby My Prime a Horizon Go za věrnostní cenu 659Kč měsíčně. Ušetřil jsem tedy proti tarifu, který mám teď 52Kč za cenu "pomalejšího internetu" o těch 20Mb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Ja ti teda nevím, ale me nabídku za 519kc bez zarizeni 200mbit net a komfort. K tomu balicek hbo za 140kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tommu Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 No to ale nemáš standardní nabídku z ceníku. Já bohužel jo, tak jsem rád i za to, že mě nedonutili si navýšit rychlost a platit víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 upc tě může dost těžko do něčeho nutit upc to může tak maximálně zkusit, ale že se necháš případně oje*ávat, to je čistě tvoje věc Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Dobrý den. Momentálně platím 779 za KOMBI KOMFORT 120+ (mám pronájem toho modemu). Je to již včetně věrnostní slevy. Na email mi napsali, že to tedy budou měnit na Balíček Internet 240+ s Horizon Komfort+ a to mě bude stát + 51 Kč Tedy zvedl se mi internet ze 120 na 240. TV je stejná. Podle ceníku zde:http://www.upc.cz/pdf/Cenik_od_20160115.pdf taková služba není. Asi to bude Balíček Internet 200+ s Horizon Komfort+ včetně služby My Prime a Horizon Go za 719 s věrnostní slevou. Moje dotazy: Dostanu 240 když píší v emailu 240? Nic jiného mi nenapsali. Bude těch 240 na pořád? Jestli to bude balíček s 200, tak na kolik se vám podařilo srazit cenu? Nejsem žádný arab abych se dohadoval hodinu a ani to nemám rád ale u UPC jsem již řadu let a celou dobu se měl vždy nejlépe nový zákazník který využil akce. Tedy poté sice udělali tu věrnostní slevu ale stejně. Akce jsou lepší. No, prostě těch 719 +51 + pronájem modemu je již na mě dost a protože zrovna koukám na pár programů které jsou v komfortu, tak nejde běžně změnit balík. Protože v klasiku to není. Rád bych si to nějak upravil, když přišla zrovna tahle možnost. Tedy jaké mám možnosti a jak to provedu? Stačí napsat formulář? Ideálně bych chtěl slevu. Kdyby nic, tak slabší internet + ty programy na které čumím z komfortu dát do klasiku. Jsou to asi 4 programy. Předpokládám, že argument o tom, že jsem roky nestačí... Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Do toho na jejich webu píší cenu za Internet 200+ s Horizon Komfort+ 859 Kč ale v ceníku je cena 1019kč pro nové zákazníky. tak jak to je? Těch 859 je nějaká sleva za kombinace služeb. To je tedy asi napořád. Proč to nemám Já? Mám slevu sice věrností, která bude na novém tarifu 300 kč ale nováček má slevu 239kč. Neměl bych snad mít + slevu za kombinaci jak to tam píší? Děkuji. Aby se v tom prase vyznalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2016 Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Neplést si služby s + a bez +. Služby s + jsou věrnostní = upsání na 2 roky. Takže ty ceny co vidíte. 1019 je nevěrnostní cena bez zařízení (1159 se zařízením) 719 je věrnostní cena bez zařízení (859 se zařízením jak je uvedeno na webu) = uvedená věrnostní sleva 300. Toto jsou už ceny se slevnou za kombinaci služeb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.