Odesláno 20. ledna 2016 9 let JO jo, je fakt, že spousta lidí to do konce nedotáhne, protože je odradí už jenom to, když budou čekat na lince něklik desítek minut a pak zjistí, že musí čekat něklik týdnů, než se jim někdo ozve. Zřejmě je to od UPC i záměr. Si radši řeknou: Nějakých 40 Kč navíc - to mi nezabije. Za to se dnes ani nenasnídám a tak to přežiju. Ale ono je to jen otázka toho, kolik toho zákazník vydrží. Takových zdražení už jsem u UPC zažil několik a za nějaký čas přijde další. Nejhorší na tom je, že služby se nezlepší(tedy alespoň u mě je to tak, že mi jen zdražují službu, která bude mít úplně stejné parametry jako měla doposud akorát se bude jinak jmenovat) Kdyby většina zákazníků řekla UPC NE a vystavili by jim stopku, tak by museli rychle obrátit kartu, pokud by chtěli zachovat tento stávající byznys. Cenu určují zákazníci, nikoliv prodejce/poskytovatel.
Odesláno 20. ledna 2016 9 let Diky za ten clanek..zmenil jsem si to na 40Mhz a channel 1 a mam vysledek...67 a 10. Ale jeste jednu otazecku..posledni..uz to tak necham a staci mi to. Na tom modemu je UPC..cislo v 2,4 MGhz k tomu heslo a UPC...cislo v 5 MGhz a k tomu heslo. Ja pouzivam a objevuje se mi v sitich to 2,4 MGhz...proc tam je i to na 5. To se da nejak aktivovat,nebo musi byt jiny modem. Diky
Odesláno 20. ledna 2016 9 let Ten modem umí buď 2,4 nebo 5GHz. Přepíná se to vmenu modemu Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 21. ledna 2016 9 let JO jo, je fakt, že spousta lidí to do konce nedotáhne, protože je odradí už jenom to, když budou čekat na lince něklik desítek minut a pak zjistí, že musí čekat něklik týdnů, než se jim někdo ozve. Zřejmě je to od UPC i záměr. odesláním výpovědi se na žádný lince čekat nemusí - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. ledna 2016 9 let Dobrý,já jsem měl 120mega a komfort+ a telefon100 a pronajatý modem(70kč) a platil 649kč poslali mail že mi to navyšují o 91kč,tak jsem jím zavolal a do mluvil,že budu mít 100mega a komfort+ a telefon100 a modem a platím 575kč
Odesláno 21. ledna 2016 9 let ... Cenu určují zákazníci, nikoliv prodejce/poskytovatel. To bych neřekl. Dle mě je to přesně naopak. Cenu nastavuje prodejce/poskytovatel. A je také na něm, aby nastavil ceny a podmínky. Musí je samozřejmě nastavit tak, aby byl v zisku a zároveň, aby jeho nabídka byla zajímavá pro zákazníky. Upraveno 21. ledna 2016 9 let uživatelem Návštěvník Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. ledna 2016 9 let JO jo, je fakt, že spousta lidí to do konce nedotáhne, protože je odradí už jenom to, když budou čekat na lince něklik desítek minut a pak zjistí, že musí čekat něklik týdnů, než se jim někdo ozve. Zřejmě je to od UPC i záměr. Si radši řeknou: Nějakých 40 Kč navíc - to mi nezabije. Za to se dnes ani nenasnídám a tak to přežiju. Ale ono je to jen otázka toho, kolik toho zákazník vydrží. Takových zdražení už jsem u UPC zažil několik a za nějaký čas přijde další. Nejhorší na tom je, že služby se nezlepší(tedy alespoň u mě je to tak, že mi jen zdražují službu, která bude mít úplně stejné parametry jako měla doposud akorát se bude jinak jmenovat) Kdyby většina zákazníků řekla UPC NE a vystavili by jim stopku, tak by museli rychle obrátit kartu, pokud by chtěli zachovat tento stávající byznys. Cenu určují zákazníci, nikoliv prodejce/poskytovatel. A co je na zdražení divnýho? Za nájem se taky platí pořád víc, stejně jako třeba za odvoz odpadu, a že by se nějak zvýšila kvalita, to bych teda neřekl. Prostě všechno je akorát o tom, že UPC něco nabízí a pro zákazníka je to buď výhodný a vezme to, anebo to výhodný není a jde jinam. Se mnou takhle chvilku kvedlal Vodafone, nabízel pořád nějaký úchvatný balíky všeho možnýho a za pořád vyšší ceny, a to až do doby, než jsem mu dal písemnou výpověď a zmizel jinam.
Odesláno 21. ledna 2016 9 let Diky za ten clanek..zmenil jsem si to na 40Mhz a channel 1 a mam vysledek...67 a 10. Ale jeste jednu otazecku..posledni..uz to tak necham a staci mi to. Na tom modemu je UPC..cislo v 2,4 MGhz k tomu heslo a UPC...cislo v 5 MGhz a k tomu heslo. Ja pouzivam a objevuje se mi v sitich to 2,4 MGhz...proc tam je i to na 5. To se da nejak aktivovat,nebo musi byt jiny modem. Diky Jestli máš smartfouna, stáhni si nějakou appku (třeba wifi analyzer) a podívej se, jaké kanály jsou v okolí volnější, tam to dej na pevno. 5Ghz neumí přijímat každé zařízení, záleží co máš a jak je to staré. Můžeš to testnout. Co se týká názvu wifi sítě a hesla - doporučuju heslo, případně i název wifi v modemu přenastavit dle svého ..... Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 21. ledna 2016 9 let Tak mi volala pani, po zaslani zpravy na FB, po 8 dnech, ani uz jsem necekal a v podstate mi vnutila slevu 100,-/m na tarif puvodne zdrazeny o 60,-/m. To je sympaticke... Tkze budete pltit o 40 kc mi nnez driv nebo o 100 kc? a muzu se zeptat, jaky jste mel puvodne tarif, na co Vam to zmenili, kolik jste platil predtim kolik teda budete platit ted.? predem dik
Odesláno 21. ledna 2016 9 let zdravím všechn, chci se pordit s nekm , kdo do toho vidi nebo ma podobnou zkusenost. U UPC mam internet a telefon, pred casem mi napsali , ze mi zdrazi (pry kvuli ruseni tarifu) internet, a to od 23.1.2016 (zacatek meho noveho zuctovaciho obdobi). Zdenik1 psal zde nekolik stranek nahoru, ze po podani vypovedi mu telefonicky nabidli nizsi cenu. Takze dnes a zitra mam zrejme posledni sanci podat okamzitou vypoved. To bych udelal, v Praze snad lze vypoved podat i osobne, ale: Trochu se totiz bojim, ze kdyby mi po podani vypovedi nezavolali s nabidkou slevy, ale tu vypoved okamzite (na zaklade toho "zvlastniho" obdobi do 23.1.) aplikovali, tak ze bych mohl minimalne na nejakou dobu prijit o internetove pripojeni, protoze bych uz nestihl do toho 23.1. vzit vypoved zpatky. Protoze i kdyby mi nkonec slevu nenabidli, tak bych radsi zustal u nich. ale co s nimi mam delat, kdyz nejsou schopni slevu udelit jednoduse telefonicky, ale davji ji zrejme az po poslani vypovedi, jak pise Zdenik1... Nebo snad muzu ted (jeste v obdobi do 23.1.) poslat vypoved ucinnou k nejakemu pozdejsimu datu (ale bez vypovedni lhuty), treba 31.1. nebo 10.2., abych zakaznickemu centru dal nejak cas na zavolani s nabidkou slevy a kdyby nezavolali, tak ze bych tu vypoved jeste stihl vzit zpatky? a kdyz se odvolava vypoved, tak to staci telefonem ci mailem nebo je nutno pisemne? dik moc za rady
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.