Návštěvník Odesláno 5. prosince 2015 Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 wtf? Mám 240 a koukám teď na portálu: K 1.2.2016 převedeme Vaši stávající službu na Balíček Internet 200 s Horizon Komfort Z důvodu změny služby bude Vaše měsíční vyúčtování navýšeno o 51 Kč. takže budu mít pomalejší rychlost ale o to dražší? Blázněj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KarelBrno Odesláno 5. prosince 2015 Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 A to se vyplatí By mě zajímalo, jestli těch 51,- navíc je u každého nějak vypočítáno, nebo to je pseudočíslo, co nezohledňuje slevy apod. Mě to mají taky zvýšit o 51,- ale jsem zvědavý jak to bude ve skutečnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Nejdřív jsem myslel, že se mě tato změna netýká. V kontaktním emailu mi nic nenapsali. Ale pak jsem se přihlásil do Moje UPC a je tam toto: K 23.1.2016 převedeme Vaši stávající službu na megarychlý Internet 100+ , který Vám přinese: Rychlost : 100 Mbit/s / 10 Mbit/s Z důvodu změny služby bude Vaše měsíční vyúčtování navýšeno o 23 Kč. Služba Digi Mini je nyní nově zahrnuta v ceně internetu. Vaši původní službu nebude z důvodu ukončení jejího poskytování možné od 23.1.2016 nadále využívat. Takže mám 40+ za 449Kč a analog 15tv za 28Kč = 477Kč + Vaše měsíční vyúčtování bude navýšeno o 23 Kč= 500Kč. Tak co se pro mě změní? 100+ a 15tv za 500Kč (modem je snad v ceně Technicolor TC7200 a tu rychlost zvládne) Doufám, že nezruší analog. Rychlost internetu by mi stačila i 20/20 za 325Kč, kterou nabízí vyladenyinternet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 A to se vyplatí By mě zajímalo, jestli těch 51,- navíc je u každého nějak vypočítáno, nebo to je pseudočíslo, co nezohledňuje slevy apod. Mě to mají taky zvýšit o 51,- ale jsem zvědavý jak to bude ve skutečnosti. No právě. Fór je v tom, že mám historický tarif Fiber power10M a platím bez modemu 285,- a budu mít furt 10M jenže (jak píšou) o 54,- dražší. A to mi hlava nebere. Naštěstí nám do baráku zavedli Netbox, kde stojí 50M (25/25 nebo 40/10) 350,- Kč, tak aspoň můžu něčím argumentovat při vyjednávání. Je v tom chuchle jako bejk. Syn bydlí ve stejné ulici, má stejný tarif internet 10M, platí stejně jako já 285,- (+70,-za modem) a má v Moje UPC napsáno, že od 1.února bude platit o 14,- Kaček víc. A to už mi vůbec hlava nebere, proč těch 40,- rozdíl? Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Zdravím, tak jsem se zaregistroval do moje UPC, protože jsem se zatím nikde nic o mé smlouvě nedozvěděl, mail žádný nepřišel a na fakturách nic není. Takže jsem se taky dozvěděl, že od 23.1.2016 se mi změní smlouva. Nyní mám pouze Fiber 40+ a platím v retenci 434.- Kč včetně modemu. Prý mě cenu zvýší o 36,- Kč, ale rovnou na internet 200+. Mám to nechat být nebo se mám ozvat, proč nedali jen internet 100+, kde by asi bylo menší navýšení ? nebo by ten rozdíl v navýšení mezi 100+ a 200+ byl tak malý, že to mám nechat být ? děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Vidím, že to ve většině případů zaokrouhlují, ceny neodpovídají tarifům v ceníku a klasicky bude zase skoro každý za totožný tarif platit jinou sumu. Tomu říkám sjednocení.... Dvoustovka za 470,- je myslím dobrá cena. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KarelBrno Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Přijde mi, že UPC mají v těch cenách už neskutečný chaos a guláš. Já měl donedávna historický tarif 30/1 a platil okolo 380,- mesíčně. Stěhoval jsem se, nechal si přepsat smlouvu na novou adresu a spolu s tím přešel na místní věrnostní nabídku 40/4 taktéž za asi 380,- (349,- net + 28,- TV mini). Jenže celou dobu mi teď fakturují o 50Kč méně. Několikrát jsem čuměl do vyúčtování a snažil se ho pochopit, ale ty částky tam absolutně nesedí na žádný klasický ani slevněný tarif. Ale nestěžuju si Proto jsem teď zvědavý, o kolik více nakonec budu platit, jestli tu cenu zas nepřepočítají nějakým záhadným koeficientem. Mimochodem aktuálně v baráku nabízejí 100/10 (včetně wifi modemu a TV mini) za 399,- A to je zase jiná cena, než kolik od února mám platit já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Nyní mám pouze Fiber 40+ a platím v retenci 434.- Kč včetně modemu. Prý mě cenu zvýší o 36,- Kč, ale rovnou na internet 200+.to je dost pěkný, radši se v tom nevrtej Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Jen pro info mam ted 40/4 vcetne pronajemu modemu, bez TV za 414,- od 1.2 prevod na 200/20 cena navysena +36,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. prosince 2015 Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 To je pěkné. Já mám 40/4 za 382,- s modemem + (2 Kč telefon) a +18 na 100/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.