Odesláno 7. prosince 2015 9 let To je pěkné. Já mám 40/4 za 382,- s modemem + (2 Kč telefon) a +18 na 100/10. Tohle je fakt pěkněj guláš, co předvádí. Nějak nechápu, podle čeho se řídí, že někomu zvýší 40/4 jen na 100/10 a někomu rovnou na 200/20 viz, např. mně.
Odesláno 7. prosince 2015 9 let Jak to tak ctu, tak tahleta jejich slavna cenotvorba uz mi zacina pekne lezt na nervy. Pouze za Komfort + stary Conax + CI kartu (mam odkoupenou) platim 644 Kc. - - - CA modul OVA
Odesláno 7. prosince 2015 9 let Mně zase nabízí "akční balíček", ve kterém nabízí tu samou službu za ty samé peníze, jakou momentálně využívám. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 7. prosince 2015 9 let Dobrý den, všem. v případě jakýchkoliv nejasností mi pošlete přes Facebook UPC Česká Republika https://www.facebook.com/UPCCeskarepublika/ přímou zprávou číslo Vaší smlouvy. Podíváme se na detaily a nastavení vašich smluv. Děkuji, David - UPC
Odesláno 7. prosince 2015 9 let Mam balicek 5M+ a TV Klasik+ za 309,-Kc (modem i CA modul odkoupen) ted mi meni sluzbu za novou: Balíček Internet 10+ s Horizon Klasik+ a cenu navysi o 51,-Kc Kde prosim najdu jake jsou TV kanaly v balicku DARWIN MINI
Odesláno 7. prosince 2015 9 let http://www.upc.cz/pdf/Cenik_Digital.pdf Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 7. prosince 2015 9 let No ja jsem jen zvedav a psal jsem dotaz,kdyz mi to teda meni, jestli mi zustane plny sportovni balicek..ten mini je totiz,jakoby poskytli nic,protoze tam chybi eurosporty,a sport 2,takze takovy darek o nicem. Stejne si clovek priplati 99 kc. A jestli mi ho zrusi a daj na mini,tak to snad zkusim zrusit. No uvidime,co bude jejich odpoved.
Odesláno 7. prosince 2015 9 let Resp. jestliže vám nepřijde email (sms, dopis), nic se měnit nebude. Ani mail, ani dopis. Po přihlášení do UPC na mě juklo: Necpal bych to sem, ale většinou vám nabízí 200+.....?!? K 23.1.2016 převedeme Vaši stávající službu na Balíček Internet 240+ s Horizon Komfort+ , který Vám přinese: Rychlost stahování až: 240 Mbit/s Rychlost odesílání až: 20 Mbit/s Wi-Free: bezdrátová síť zdarma s více než 200 000 hotspoty po celé ČR! Bez čekání načtete i webové stránky, na kterých je čím dál více dat Bez sekání přehrajete i online filmy v HD Bez nesnází odešlete i stáhnete velké přílohy e-mailů K Vaší digitální televizi navíc získáte : Více než 1000 titulů všech žánrů ke zhlédnutí zcela zdarma ve videotéce My Prime Horizon Go – aplikaci, díky které Vám už nikdy neunikne Váš oblíbený pořad, i když zrovna nebudete u televize! Pohodlně si jej pustíte na svém notebooku, mobilu nebo tabletu. Nemusíte se o nic starat, Balíček Internet 240+ s Horizon Komfort+ Vám automaticky aktivujeme. Z důvodu změny služby bude Vaše měsíční vyúčtování navýšeno o 51 Kč.
Odesláno 7. prosince 2015 9 let Nekde to jde i smerem dolu pro nove upsane duse:) http://screenshot.cz/41JW3/
Odesláno 7. prosince 2015 9 let ehm... tam je cena 399kč? My platíme 600kč za Internet 40+ s Horizon Klasik+ a od nového roku o 51kč více (+dají nám Internet 100+, o který nestojíme)?? Podle toho ceníku ze screenu by jsme za to co platíme mohli dostat Horizon Komplet + a Internet 200+ ... nechápu Mohl by mi to někdo prosím vysvětlit? pokud je to pouze pro nové zákazníky tak je to celkem nefér pro ty dlouhodobé...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.