Návštěvník KarelBrno Odesláno 7. prosince 2015 Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Úplně stejný leták jsem dneska našel ve schránce. Mám pocit, že tyhle nabídky jsou bohužel omezené jen na určité lokality, kde má UPC silnou konkurenci (u mě centrum Brna). Ale třeba by se to s nima dalo nějak domluvit i jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 7. prosince 2015 Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 I tak se lze dostat na nižší ceny v rámci retence i když ono by Vám stačilo, jak napsal David přímou zprávu na FB UPC. S tím, že by jste chtěli změnit služby a automaticky volají z retenčního. (Některé nabídky je možné najít tady: viewtopic.php?f=7&t=5106&start=240) Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. prosince 2015 Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Resp. jestliže vám nepřijde email (sms, dopis), nic se měnit nebude. Ani mail, ani dopis. Po přihlášení do UPC na mě juklo: Necpal bych to sem, ale většinou vám nabízí 200+.....?!? A jakým způsobem Vám chodí faktury? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 7. prosince 2015 Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Resp. jestliže vám nepřijde email (sms, dopis), nic se měnit nebude. Ani mail, ani dopis. Po přihlášení do UPC na mě juklo: Necpal bych to sem, ale většinou vám nabízí 200+.....?!? A jakým způsobem Vám chodí faktury? Tak mě osobně třeba ve faktuře zatím nikdo z UPC o tom neinformoval, ani v té poslední, která přišla před pár dny. Nikde ani zmínka !! Kdybych si neudělal registraci do Moje UPC, tak nevím doted nic !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. prosince 2015 Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 A jak Vám chodí faktury? A od kdy do kdy máte zůčtovací období? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 7. prosince 2015 Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 A jak Vám chodí faktury? A od kdy do kdy máte zůčtovací období? Faktury mi chodí mailem a zúčtovací odbdobí mám od 23. do 22. dalšího měsíce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. prosince 2015 Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 No ja jsem jen zvedav a psal jsem dotaz,kdyz mi to teda meni, jestli mi zustane plny sportovni balicek..ten mini je totiz,jakoby poskytli nic,protoze tam chybi eurosporty,a sport 2,takze takovy darek o nicem. Stejne si clovek priplati 99 kc. A jestli mi ho zrusi a daj na mini,tak to snad zkusim zrusit. No uvidime,co bude jejich odpoved. Tak prý zůstane původní doplňkový balíček Sport. A jak Vám chodí faktury? A od kdy do kdy máte zůčtovací období? Faktury mi chodí mailem a zúčtovací odbdobí mám od 23. do 22. dalšího měsíce.. Takže SIPO Tak to info teprve přijde. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 7. prosince 2015 Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 dneska volali z retenčního, ale evidentně už tam není manévrovací prostor co býval. byli ochotni jit s cenou dolu, ovšem znamenalo by to přijít o jeden velký balík a nahradit ho dvěma mini nebo naopak nahoru 100+komfort 509 s dvouletým úpisem. Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kewell Odesláno 7. prosince 2015 Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Nekde to jde i smerem dolu pro nove upsane duse:)http://screenshot.cz/41JW3/ Neměl jste na tom letáku i nabídku pouze na internet bez TV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kewell Odesláno 7. prosince 2015 Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Jinak já platím za 40/4 - 340kč včetně modemu a nová cena za 100/10 + 31kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.