Návštěvník krpec Odesláno 8. prosince 2015 Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 No tak já mám Internet 5+ za 208 Kč (pronájem modemu za dalších 50 Kč). Přišlo mi, že budu platit o 22 Kč více. Čili po změně na tom budu rychlostně úplně stejně, nic nového nezískám, ale zdraží mi to o cca 10 %. Tomu říkám vychytávka. Kolega, který nedávno (před 3 měsíci) přišel k UPC má službu Internet 10+ dostal jen mail, že dojde ke změně VOP, ale o zdražení ani slovo. Čili na úplně nové zákazníky si se zdražením netroufli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 8. prosince 2015 Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Měl bys mít rychlost 10/1 nebo si to překlop na jejich ofic. nabídku http://www.dostupnyinternet.cz/int10/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. prosince 2015 Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Tak taky zvyseni ze 120+ na 240+ a zvyseni ceny o 51kc. Pouze v myupc, bez informace pres mail nebo vyuctovani. A na sjednocovani tarifu jim neskocim. To by nedavali jine tarify nez oficialne nabizi (200+ vs 240+). Spis potrebuji penize a tak lidem nuti vyssi rychlosti o ktere uz neni moc zajem (nad 50Mb/s uz je zlepseni komfortu vyuzivani netu minimalni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 8. prosince 2015 Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 No tak já mám Internet 5+ za 208 Kč (pronájem modemu za dalších 50 Kč). Přišlo mi, že budu platit o 22 Kč více. Čili po změně na tom budu rychlostně úplně stejně, nic nového nezískám, ale zdraží mi to o cca 10 %. Tomu říkám vychytávka. Kolega, který nedávno (před 3 měsíci) přišel k UPC má službu Internet 10+ dostal jen mail, že dojde ke změně VOP, ale o zdražení ani slovo. Čili na úplně nové zákazníky si se zdražením netroufli. Noví zákazníci již logicky mají nové tarify, není je třeba převádět. A měl byste mít nově 10M internet. Takže navýšení rychlosti 2x. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. prosince 2015 Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Kokoti z UPC si myslí, že si můžou měnit smlouvy a podobně dle jejich vlastní potřeby, vysílat si z Vašeho modemu co chtějí a podobné sračky. Nedejte se, lidi, právo na to opravdu nemají, jen si s vámi hrají.. Osobně už jsem se s nimi pohádal, žádné wi-fi free ani navýšení ceny se u mě dít nebude, ani u Vás nemusí. Jen si nenechat od pár blbečků srát na hlavu, probojovat se přes jejich operátory ( kteří jsou tam stejně jen proto, aby odradili stěžovatele) k managerům a najednou to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 8. prosince 2015 Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 A nebo se jde úplně normálně domluvit a také to jde. I bez chování neandrtálce. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 8. prosince 2015 Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Kokoti z UPC si myslí, že si můžou měnit smlouvy a podobně dle jejich vlastní potřeby, vysílat si z Vašeho modemu co chtějí a podobné sračky. Nedejte se, lidi, právo na to opravdu nemají, jen si s vámi hrají.. Osobně už jsem se s nimi pohádal, žádné wi-fi free ani navýšení ceny se u mě dít nebude, ani u Vás nemusí. Jen si nenechat od pár blbečků srát na hlavu, probojovat se přes jejich operátory ( kteří jsou tam stejně jen proto, aby odradili stěžovatele) k managerům a najednou to jde. Hele, Barrandove - z tvýho modemu by bez tvýho souhlasu nikdo nevysílal. A jestli je ten modem UPC, tak je jejich věc co s ním dělají. A měnit obchodní podmínky a ceník samozřejmě můžou, stejně jako je mění mobilní operátoři, dodavatelé energií apod. A tvoje právo je při takový změně bez sankcí od smlouvy odstoupit, když s tím máš problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krpec Odesláno 8. prosince 2015 Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 No tak já mám Internet 5+ za 208 Kč (pronájem modemu za dalších 50 Kč). Přišlo mi, že budu platit o 22 Kč více. Čili po změně na tom budu rychlostně úplně stejně, nic nového nezískám, ale zdraží mi to o cca 10 %. Tomu říkám vychytávka. Kolega, který nedávno (před 3 měsíci) přišel k UPC má službu Internet 10+ dostal jen mail, že dojde ke změně VOP, ale o zdražení ani slovo. Čili na úplně nové zákazníky si se zdražením netroufli. Noví zákazníci již logicky mají nové tarify, není je třeba převádět. A měl byste mít nově 10M internet. Takže navýšení rychlosti 2x. O navýšení rychlosti 2x nejde, protože už teď mám 10 Mbit (5 standardně a 5 navic jako bonus, který je ale natrvalo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej1 Odesláno 9. prosince 2015 Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Taky mi přišlo do emailu Fiber 40 chtějí převést na Internet 200+ a navýšit cenu o 33 Kč. V současné době platím 467 za Internet s odkoupeným modemem a 25 za telefon. K částce 525 jsem nebyl schopen se dopočítat, zkusil jsem přes kontaktní formulář požádat o vysvětlení a hlavně převod jenom na Internet 100+ (mám 100 Mbit router). O výsledku budu informovat. Na mě to dělá dojem, že to přehazují tak, aby každému trochu zvedli platbu, jinou logiku v tom nevidím. Citovat Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. prosince 2015 Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Dobrý den, dnes jsme o převodu na nové tarify vydali článek na Lupě, ve kterém jsou odpovědi i na některé zde kladené otázky: http://www.lupa.cz/clanky/upc-prevadi-d ... -zdrazeni/ Pokud se setkáte s nějakými dalšími otazníky, budeme rádi, když nám dáte do redakce vědět. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.