Návštěvník zombee Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Mate nekdo nejaky napad, jak se zbavit televize? Dle upc je (nove) nedilnou socasti sluzby, do ted to bez telky slo. A to mi prave vadi. Je to vubec legalni? Pomohla by mi treba stiznost u CTU? Proc musim kupovat sluzbu, kterou nevyuzivam, vyuzivat nechci, a ani nevyuziju i kdybych chtel, kdyz uz nemam ani telku. Vadi mi to jako proste z principu. Je to stejne, jako kdyz jeden cas v hospode prodavali cigara jenom se zapalovacem za 30Kc, kdyz se zavedli kolky a nemohli tudiz mit prirazku 3 petky na krabce. Nemam nic proti volnemu podnikani, regulaci cen trhem a tak, nemam problem platit 400 stovky za net, ale mam problem platit 370 za net + 30 za telku, i kdyz bude vysledna cena stejna. Je tu nejakej pravnik? To mi zachvili v kauflandu neprodaj chleba, kdyz si k nemu nekoupim jeste activii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Vtip dne? Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Ty než právníka potřebuješ spíš doktora přes hlavu. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník black13 Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 jak se zbavit televize? vyhod ju napriklad z okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 K tomu internetu to máte zdarma. Cena bez té televize by byla stejná. Přestaňte řešit blbosti, bude se Vám lépe žít. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Nemusí to být až zas tak hloupá otázka, neboť ta televize "zdarma" v konečném důsledku stojí 180 Kč/měs., tedy koncesionářské poplatky za televizi a rozhlas. Samozřejmě by to daný zákazník měl vyřešit čestným prohlášením, že není vlastníkem televizního a rozhlasového přijímače, nicméně pokud to začnou příslušné instituce zkoumat a najdou zákazníka v seznamu lidí u UPC, kteří mají zavedenu televizní službu (obsahující i rozhlas), tak teoreticky může mít problém. Pro klidnější spaní by určitě bylo lepší televizní službu vůbec nemít. (UPC snad doposud seznamy svých zákazníků ČT a rozhlasu neposkytuje, ale to se může změnit.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Nestrašte těch pár lidí co televizi a rádio skutečně nemají, mohou je vymáknout i přes elektřinu a čestnému prohlášení se nevyhnou. (4) Jestliže je fyzická osoba nebo právnická osoba, která není přihlášena v evidenci poplatníků rozhlasového poplatku nebo v evidenci poplatníků televizního poplatku, odběratelem elektřiny připojeným k distribuční soustavě^5) , považuje se za poplatníka rozhlasového a televizního poplatku s povinností platit, pokud Českému rozhlasu nebo České televizi (dále jen "provozovatel vysílání ze zákona") po jejich písemné výzvě neoznámí písemným čestným prohlášením opak, a to s účinností od marného uplynutí lhůty 30 dnů ode dne doručení této výzvy. Součástí výzvy musí být poučení o následcích neprokázání opaku v takto stanovené lhůtě. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KarelBrno Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Podle zákona musí koncesionářské poplatky platit ten, kdo má doma zařízení schopné příjmu TV vysílání. Takže to, že má někdo v ceně internetu i TV, je pro příslušné instituce irelevantní. Jinak vztekat se, že mám k internetu i zdarma TV, to je jako kupovat auto a být naštvaný, že má i zpátečku, přitom já jezdím jen dopředu a nechci ji, protože couvat neumím Navíc TV k internetu byla vždy, jen to bylo takové veřejné tajemství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zombee Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 O poplatky za telku nejde, ty platim stejne, aby aspon jedna televize "nezavisla", kdyz si Babis media kupuje ve velkem... Jde mi o to, ze mi fakturujou neco, co jsem si neobjednal a co nechci, coz zrejme mistnim flamewarriorum nedoslo. Ja se nehadam s nikim o to, jestli chce cucet do bedny. Ackoliv to je (prozatim) k internetu "zadarmo". Nebude - oni Vam to zdrazej, nebojte se. O castku za net mi nejde, ja se hadam o to, ze mi cpou na fakturu neco, co jsem si neobjednal. Doted to slo bez telky a najednou ne? Ja to vidim tak, ze asi technicky ze neumeli lidem pustit jen ten internet, pritom by stacil frekvencni filtr, jenze ten taky asi neco stoji a radsi vyzkousej, co lidi snesou. Nakonec si ovce zvyknou, zaplatej. vecer sednou k oridnaci v ruzove zahrade a nebudou frflat. Takhle pomalu totiz zacina vsecko, co se deje, akorat se deje pomalu, takze se radeji pustite do me Dneska Vam nevadi toto, zitra Vam nebude vadit prikladani reklamni zpravy pri pouziti smtp upc, pozitri to povina reklamni prouzka u kazde prohlidnute stranky, za tyden to bude priplatek za prehravani HD videa na youtube, za pul roku bude v cene i HBO, protoze si hru o truny stejne lidi stahujou z ulozta a kdo bude chtit mit internet taky za rok, bude muset ubytovat taky jednoho "uprchlika"? Kam az Vam to prijde normalni, hm? Jo hlupakum to nedojde nikdy a blbcum to bude jedno... No mel jsem se zeptat na lamparne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 6. prosince 2015 Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 ale chápeš, že tu tv máš prostě zdarma? zdarma je a bude. To, že píšou něco na fakturu je naprosto irelevantní, protože cena ti zůstala stejná. A když se ti to nelíbí, tak můžeš odejít ke konkurenci, je ji tu sposta. Nebo ne? Ohledně frekvenčního filtru - ten se dřív používal a víš proč se už nepoužívá? Protože dnešní rychlý internet potřebuje co nejčistší a nejsilnější signál. No ono se to nezdá, ale takový filtr dělá útlum i na frekvencích, které nefiltruje. Pro mě za mě, klidně si ho nech nainstalovat, ale cena ti zůstane naprosto stejná a služba se ti zhorší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.