hpfunny Odesláno 9. ledna 2016 Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 10. ledna 2016 Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Yabaka: on se snaží jen o trolling směle ho ignoruj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. ledna 2016 Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Prišlo mi nové vyúčtovanie UPC. Z ich predhcádzajúceho mailu som pochopil, že Digi Mini bude v cene internetu a tak už za neho nebudem platiť a že moja celková cena sa navýši o 23 Kč. V účtovaní mám stále účtované Digi Mini. Síce celková cena sa navýšila o tých 23 Kč, ale kde je potom to "v cene internetu"? To mi príde ako zavádzanie zákazníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 18. ledna 2016 Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Takže tobě vadí to, že platíš stejně a že ti to rozepsali na fakturu... Uvědomuješ si, že kdybys to měl zdarma, tak bys to měl bez jakékoliv garance a takto ti tu službu musí dávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.