Odesláno 25. února 2016 9 let Autor Další novinky: Uvítal bych automatické zmenšení obrázků a při případném kliknutí zvětšení Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 28. února 2016 9 let Tak jsem napsal do UPC dotaz do kdy jsem měl promo a jestli ještě probíhá testování. Odpověděli mi že tříměsíční promo mi skončilo 25.2.16 a víc nic. A zase mi jede plná nabídka, takže testování asi ještě probíhá.
Odesláno 28. února 2016 9 let Uvítal bych automatické zmenšení obrázků a při případném kliknutí zvětšení A já bych uvítal, kdybyste přestal nesmyslně vlepovat obrázky a vkládal sem ty informace v textové podobě 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 10. března 2016 9 let Autor Právě jsem obdržel tento email a zajímá mě, zda se to bude také týkat Baby Kaonu Vážení testeři, po delší odmlce bude brzy připraven upgrade Vašeho Horizon boxu na novější verzi software a grafického rozhraní. Nová verze nebude ještě obsahovat žádné vizuální změny, avšak stabilita boxu by měla být opět o značný kus vylepšena. K upgrade by mělo dojít závěrem března, o události Vás budu ještě předem včas informovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 10. března 2016 9 let Ne, nebo prozatím ne toto nikdo neví , u USB boxu se aktuálně provádí jiné testy
Odesláno 10. března 2016 9 let Netyka se to Kaonu HD,jen HD PVR Mediaboxu a v tomto upgrade ma konecne byt,mimo jine drobnosti serazeni oblibenych kanalu,jak si preje divak a u EPG,pak take konecne zobrazovani pouze tech stanic,ktere budeme mit dane a serazene v oblibenych.Tak doufejme ze to tak konecne bude.Jirka Tester 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem
Odesláno 11. března 2016 9 let Ahoj, Také jsem to včera obdržel, ale osobně si myslím, že mnohem důležitější je debugovaní routeru než uživatelský komfort. Přeci jenom router je to, co Vám zabezpečuje data v domácnosti od hrozeb z internetu...
Odesláno 11. března 2016 9 let Jirka007: Četl jsi ten mail? Jasně tam píše bez vizuálních změn, aktualizace je zaměřena na stabilitu boxu. Tak je jasné, že žádné viditelné změny nebudou (řazení, zobrazování....) Takhle šíříš dezinformace a pak tady bude zase plno nářků "oni nic nezměnili, ať si ten box strčí někam, zase aktualizace o ničem....." Prosím čtěte texty a nedomýšlejte si do textů něco co tam není a už vůbec své vymyšleniny nešiřte...
Odesláno 11. března 2016 9 let Cetl a vim dobre co pisu,email jsem dostaL,testr jsem,zadne dezinformace tu nesirim,mozna Vy ano.Pokud pisete vymysly,tak je nesirte!Moje informace nevychazi jen z emailu ale primo od techniku a take od Davida z FB.Nic jsem si nedomyslel,tak budte tak laskav a nepoucujte me,co mam psat a co ne.Doufam ze jsem Vam to pane Murder napsal jasne a prestanete se plest,do toho co sem pisu,protoze Vy rozhodne nemate informace ktere jsem obdrzel.Krasny den.Jirka z Usti 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem
Odesláno 11. března 2016 9 let .. Upraveno 11. března 2016 9 let uživatelem Návštěvník 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.