Odesláno 9. prosince 2015 9 let V ceskym upc jsem taky tc7200u vracel protoze v nem bridge mode nefunguje Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Odesláno 10. prosince 2015 9 let V režimu bridge se do nastavení Technicoloru už pak nedostaneš, ale to je celkem fuk, veškerý nastavení děláš v TP Linku stejně, jako bys měl od UPC jenom čistej modem, takže v TP Linku nastavení Network/WAN/Dynamic IP, uložit a restart (jak TP Linku, tak Technicoloru, po restartu se načte IP od UPC a už by to mělo běhat jak má).V bridge se tam dá dostat přes IP 192.168.100.1 (teda pokud stejnou IP nemá i router připojený za ním, ale to defaultně nemívá). Jinak jestli na něm zakážou bridge, tak to bude další pěkná prasárna od UPC. Protože ten Technicolor je jako router hodně mizerný a třeba při hraní GTA V online přes něj mi neustále padalo spojení (s vlastním routerem + TC jako bridge jede vše krásně).
Odesláno 10. prosince 2015 9 let Může se tu někdo kompetentní ( z českého UPC ) k tomuto vyjádřit. Zda zakázání bridge módu se bude dít i u odkoupených zařízení, nebo i u rychlosti 10. U mne po dnešním restartu Technicoloru, kde je "přemostěné nastavení" a restartu mikrotiku, běží zatím vše bez problémů. Ale nevím, zda se nějak kontroluje ( popřípadě i stahuje ) při každém restartu konfigurační nastavení modemů ( routrů). Nebo se toto provádí jen pokud UPC to na dálku chce provést. Jinak souhlasím s tím, že TC7200 jako routr nic moc. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 10. prosince 2015 9 let Mercury nieje tiež žiadna výhra! ale mňa zaujíma len to že plní funkciu modemu. Router mám TP-Link WDR3600 a ten plní dokonale to čo očakávam.
Odesláno 10. prosince 2015 9 let A proč tu mícháme naše dvě krajiny dohromady? Toto je sekce pro UPC Slovensko. Ti, co mají připojení v ČR nechť sem nepíší, dělají v tom akorát bordel. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.