Návštěvník Dee Odesláno 9. prosince 2015 Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Nevite jak se v Debianu pripojit k Wi-Free? Po nastaveni PEAP se krome jmena a hesla pta jeste na domenu, nevim co tam ma byt. Dee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dee Odesláno 9. prosince 2015 Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Misto WPA2-PEAP ma byt PEAP with TKIP/MSCHAPV2, vcera jsem si ho nevsim. Misto na domenu se pak pta na cestu k certifikatu. Ted uz jen resim co se stazenym certifikatem, jen vyplnit cestup ke stazenemu .cer asi nestaci, pripojeni konci s "bad password". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dee Odesláno 10. prosince 2015 Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 wpa_supplicant udajne podporuje certifikaty v PEM a DER formatu, takze stazeny certifikat nechavam tak jak je, zadna konverze. Nicmene openssl verify si stezuje ze certifikat je self signed. Nekde jsem cet ze wpa_supplicantu to nevadi, jinde ze vadi, ze by tohle byl problem? Ve /var/log/wicd jsem nasel jen ze wpa_supplicant selhal, zatim jsem nenasel kam loguje podrobnosti wpa_supplicant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. srpna 2016 Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Zdravim podarilo sa ti to nakoniec? Som v podobnej situácii a stále mi vyhadzuje bad password Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.