Odesláno 15. února 2017 8 let Dobrý já to nikomu neberu ale ukaž mi aspoň jeden pořad který by stál za to ,přeskákat reklamu a koukat já nejsem velkej zastánce sportu ale v nabídce UPC jsou lepší programy ,nevím jakou máš sestavu programů pokud budeš mít komplet tak nebudeš ani o Markýze vědět že tam je
Odesláno 15. února 2017 8 let Ano, komplet mam. A div se, i presto na ni obcas koukam. - - - CA modul OVA
Odesláno 15. února 2017 8 let A nepokrývá vysílání Novy + Markýzy International více jak 90% programu Markýza? Mě to tak přišlo. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 15. února 2017 8 let Dle ksichtoknihy (David) zůstává distribuce Markízy beze změn. Jediná změna je, že je od včerejška zakódovaná. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 16. února 2017 8 let Tak jsem fčíl kóknul a píše to "žádný modul CI". Teletext pouze. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 16. února 2017 8 let Včera Markýza byla v DBV-C kódovaná. Basic Red Basic Základní CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.