Pavel m Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Do budoucna není vyloučeno, že z nabídky kabelové televize UPC zmizí i stanice MTV mediálního koncernu Viacom. „MTV Europe má poměrně nízkou sledovanost,“ přiznává operátor. . nabídky digitální kabelové televize UPC zmizí od pondělí 14. prosince kanál Comedy Central Extra. Důvodem k tomuto kroku je podle informací redakce serveru DigiZone.cz jeho relativně nízká sledovanost. Místo toho se v nabídce objeví nový program Prima Comedy Central. Jeho výhoda je od předchozí stanice zjevná – pořady jsou zde dabovány do češtiny. Prima Comedy Central bude mít do češtiny lokalizovanou i grafiku. Původní Comedy Central Extra zůstává nadále v nabídce satelitní televize freeSAT, kterou provozuje společnost UPC DTH a je na firmě UPC Česká republika nezávislá. Obě ale vlastní americká Liberty Global. Prima Comedy Central s kultovními seriály jako South Park nebo Griffinovi bude hned od svého spuštění 14. prosince součástí všech televizních tarifů UPC, tedy Klasik, Komfort i nejvyššího Komplet, a také nabídky Digi Mini,“ uvedl pro DigiZone.cz tiskový mluvčí operátora David Frodl. Do budoucna není vyloučeno, že z nabídky kabelové televize UPC zmizí i stanice MTV mediálního koncernu Viacom. „MTV Europe má poměrně nízkou sledovanost. Na druhou stranu má stále svoji cílovou skupinu mezi mladším publikem. Zvažujeme různé možnosti distribuce, jednou z nich je například pokračování na platformě Horizon Go,“ konstatoval Frodl. http://www.digizone.cz/clanky/kabelova- ... a-stanice/ Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/4988-upc-vy%C5%99ad%C3%AD-kan%C3%A1l-comedy-central-extra/ Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník peno Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Bohužel už Comedy Central Extra vyřadili. Ach jo. To fakt nemohli udělat až v pondělí? Teď tam zbytečně poběží celý víkend upoutávky. A k tomu, že dabing je výhodou, se už raději ani nevyjadřuju. Ach jo. Jak pohodlní Češi, Moravané a Slezané jsou. Přitom kvalita českého dabingu jde rok od roku dolů a teď v době té takzvané dabingové krize je situace v českém dabingu oprvdu děsivá. A v této době dokáže někdo prohlásit, že dabing je výhodou. Jdu blejt, velebnosti. Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/4988-upc-vy%C5%99ad%C3%AD-kan%C3%A1l-comedy-central-extra/#findComment-86784 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy Kindernay Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Pro mě jsou třeba pořady s titulky nezajímavý.. takže vyřazení Comedy Central Extra chápu, ty pořady, co na něm byly, by mě asi bavily, ale prostě s titulkama se mně na to koukat nechce. A myslím si, že většina lidí preferuje dabing. Jinak je to ale škoda, lepší by bylo, kdyby zůstaly obě dvě verze Comedy Centralu. S tou MTV mě to docela překvapilo, nicméně pokud vyřadí pouze MTV Europe, tak by to zas taková tragédie nebyla, horší by bylo vyřazení nějakého hudebního kanálu. Pod Viacom tuším patří i VH1 a VH1 Classic a to už bych teda nepřekousl, kdyby je vyřadili. Citovat Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/4988-upc-vy%C5%99ad%C3%AD-kan%C3%A1l-comedy-central-extra/#findComment-86785 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) Mně titulky nevadí, v případě HBO je i spíše preferuji, ale u Comedy Central Extra to bylo znepříjemněno tím, se tam mírně přecházely před zvukem. Sice opravdu jen nepatrně, ale přesto tak, že si toho šlo všimnout a tím se to stalo nepříjemným. Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/4988-upc-vy%C5%99ad%C3%AD-kan%C3%A1l-comedy-central-extra/#findComment-86793 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ambroz Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Uz jsem si dneska vsiml,skoda.Jeden z mala programu,ktery za neco stal. V dabingu ale nektere vtipy ztrati svuj vyznam,titulky jsou lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/4988-upc-vy%C5%99ad%C3%AD-kan%C3%A1l-comedy-central-extra/#findComment-86794 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) Bohužel už Comedy Central Extra vyřadili. Ach jo. To fakt nemohli udělat až v pondělí? Teď tam zbytečně poběží celý víkend upoutávky. A k tomu, že dabing je výhodou, se už raději ani nevyjadřuju. Ach jo. Jak pohodlní Češi, Moravané a Slezané jsou. Přitom kvalita českého dabingu jde rok od roku dolů a teď v době té takzvané dabingové krize je situace v českém dabingu oprvdu děsivá. A v této době dokáže někdo prohlásit, že dabing je výhodou. Jdu blejt, velebnosti. Pardon, ale jste celkem v minoritě. Kvalita dabingu možná jde postupně dolů, ale furt si drží určitou úroveň a furt je v porovnání s ostatními zeměmi nadprůměrný a furt většina lidí dabing preferuje. A ta krize je hlavně mediální masáž ze strany herců. Na Comedy Central Extra evidentně nikdo nekoukal, jinak by ho v nabídce nechali. Ale i kdyby koukal, nemělo by je jeho setrvání v nabídce moc smysl, když Prima Comedy Central toho nabídne více a ještě k tomu 100% česky. Možná to nebude nejsledovanější stanice celkově, ale určitě bude sledovanější a oblíbenější, než byl CC Extra. A že bude CC s dabingem a českou grafikou? To je snad logické. V podstatě každá lokální verze nějaké nadnárodní stanice to tak má, nejen u CC. A jak vidíte, zájem není ani o MTV - rovněž s titulky a anglickou grafikou a ještě k tomu 4:3. Tyhle výkřiky, v podstatě do tmy, mi připomínají spuštění novácké MTV - je to obdobné. Beží tu evropská verze s de facto nulovou lokalizací (max. titulky u vybraných pořadů), ve formátu 4:3 a s programem prošpikovaným reality show... pak přijde MTV od Novy... 100% lokalizace včetně grafiky, jako jedno z prvních MTV v 16:9, unikátní programová skladba z 50% z hudby a lokálních prvků... mnohonásobně lepší... že nám ji záviděli i venku.. s PCC to bude podobné... oproti jiným verzím CC to bude luxus... trochu si zapátrejte a podívejte se sami.. jak jinde reprízují denně 5 pořadů kolem dokola, atd.. ale některým lidem u nás je to vše furt málo. Když vás tak berou titulky, stahujte si ty seriály z netu - což jistě spousta (nejen z vás) dělá. Nejsme Nizozemsko, Řecko, Balkán, atp. aby tady hrály titulky prim. Můžu souhlasit pouze s tím, že by bylo hezké mít jak titulky tak dabing. Ale to v DVBT (hlavní způsob šíření a přijmu) PCC prostě není reálné. A jestli se Viacom s tím MTV nerozhoupe, tak můžeme opravdu udělat této stanici v lineární nabídce pápá - a já se UPC nedivím. Po 2 letech žádné zlepšení? Udělal bych to samé. To vám můžu říct, že bude mít dřív českou verzi Nickelodeon, než Viacom si všimne, že je něco v nepořádku s jeho vlajkovou (v tomhle podání spíše odpadovou) stanicí. Uz jsem si dneska vsiml,skoda.Jeden z mala programu,ktery za neco stal. V dabingu ale nektere vtipy ztrati svuj vyznam,titulky jsou lepsi. Mně sice taky přišlo vysílání CCE docela zajímavé, ale že by vyloženě za něco stálo (hodnotím celek) říct nemůžu. A pokud se někomu program líbil, super... ale těch lidí očividně moc nebylo. S těma vtipy to je i není pravda, je to spíš individuální projekt od projektu. Pro mě jsou třeba pořady s titulky nezajímavý.. takže vyřazení Comedy Central Extra chápu, ty pořady, co na něm byly, by mě asi bavily, ale prostě s titulkama se mně na to koukat nechce. A myslím si, že většina lidí preferuje dabing. Jinak je to ale škoda, lepší by bylo, kdyby zůstaly obě dvě verze Comedy Centralu. S tou MTV mě to docela překvapilo, nicméně pokud vyřadí pouze MTV Europe, tak by to zas taková tragédie nebyla, horší by bylo vyřazení nějakého hudebního kanálu. Pod Viacom tuším patří i VH1 a VH1 Classic a to už bych teda nepřekousl, kdyby je vyřadili. VH1 a VH1 Classic jsou na tom OK. U nich absence lokalizace nejenže nevadí, ale i postrádá smysl. U toho MTV... MTV Europe to má fakt docela nahnuté. Problém Viacomu je, že je tak velký, že občas neví co která ruka dělá. A pokud mu na stole neleží peníze, nesnaží se skoro vůbec. Všimněte si např. jak se za poslední rok obrátil Nickelodeon o 180° k lepšímu. A to jen proto, že má velkou sledovanost a hodně reklamy. Prachy u těchto firem vždy na 1. místě. PCC díky reklamě a lokalizaci a DVBT má potenciál obrovský. Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem Návštěvník Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/4988-upc-vy%C5%99ad%C3%AD-kan%C3%A1l-comedy-central-extra/#findComment-86797 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník peno Odesláno 12. prosince 2015 Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 stahujte si ty seriály z netu Jinými slovy mě tu, Jacku, nabádáš k nezákonné činnosti. Ale já nechci krást, já to chci legálně. Nechápu proč tam nemůže být původní zvuková stopa a titulky, aby si vybrali jak lenoši, kterým nevadí poslouchat neustále stejné hlasy, tak i my, co si původního díla vážíme. Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/4988-upc-vy%C5%99ad%C3%AD-kan%C3%A1l-comedy-central-extra/#findComment-86830 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 12. prosince 2015 Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 stahujte si ty seriály z netu Jinými slovy mě tu, Jacku, nabádáš k nezákonné činnosti. Ale já nechci krást, já to chci legálně. Nechápu proč tam nemůže být původní zvuková stopa a titulky, aby si vybrali jak lenoši, kterým nevadí poslouchat neustále stejné hlasy, tak i my, co si původního díla vážíme. Řekněme si to na rovinu - stahuje v podstatě každej, kdo má internet. Někdo víc, někdo míň, ale stahujou všichni. A logicky asi nejvíc ti, kteří buď dabing rádi nemají anebo se jim nechce čekat až to u nás s dabingem půjde v TV - čili lidi sledující seriály/filmy/dokumenty v původním jazyce (a většinou právě s těmi titulky). Já přímo nenabádám, přestože pokud se nepletu je stahování pro sebe u nás jakž-takž legální a problémem je spíš šíření/upload, a navíc je zde už i několik čistě legálních služeb (Voyo, HBO GO, Google Play, iVysilani, My Prime, O2, FilmboxLive, Alza, PrimaPlay) kde lze vybrané pořady zhlédnout/stáhnout a s příchodem Netflixu jich bude ještě víc. Možná to není perfektní, ale jsme na dobré cestě a věřím, že si dost lidí vybere legálně už teď. A co se kombinace ENG+CZ titulky+CZ audio týče... Kolik znáš DVB-T stanic s původní zvukovou stopou? Nedělá to v podstatě žádná a to ani po satelitu. Částečně technický problém, částečně nezájem - jak provozovatele tak diváka. Kdyby Prima Comedy Central byla placenou stanicí, tak by tam pravděpodobně ta anglická stopa byla. Ale taky by měla nižší sledovanost a třeba si na sebe nevydělala. Když netáhnou ani pokusy s titulky v pozemáku (ČT2/ČT Art/Prima Cool)... tak těžko by v pozemáku fungoval v podobné režii plnohodnotný kanál. A že by se Viacom obtěžoval šířit zvlášť pro operátory i původní stopu když jde o českej feed... proč? Neměli by z toho nic. Takže jako chápu tě, ale v tomhle případě prostě nee. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/4988-upc-vy%C5%99ad%C3%AD-kan%C3%A1l-comedy-central-extra/#findComment-86838 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník peno Odesláno 12. prosince 2015 Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Tak třeba ČT1 a ČT2 originální zvukovou stopu mají, ale jen v kabelovkách a na satelitu (a pro mě nepochopitelně bohužel jen u SD verzí). Stejně by to šlo udělat u jakékoliv jiné terestrické stanice, jen by se muselo chtít. A byla by to další přidaná hodnota pro placené služby. Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/4988-upc-vy%C5%99ad%C3%AD-kan%C3%A1l-comedy-central-extra/#findComment-86842 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. prosince 2015 Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 A co se kombinace ENG+CZ titulky+CZ audio týče... Kolik znáš DVB-T stanic s původní zvukovou stopou? Nedělá to v podstatě žádná a to ani po satelitu. Částečně technický problém, částečně nezájem - jak provozovatele tak diváka. Kdyby Prima Comedy Central byla placenou stanicí, tak by tam pravděpodobně ta anglická stopa byla. Ale taky by měla nižší sledovanost a třeba si na sebe nevydělala. Když netáhnou ani pokusy s titulky v pozemáku (ČT2/ČT Art/Prima Cool)... tak těžko by v pozemáku fungoval v podobné režii plnohodnotný kanál. A že by se Viacom obtěžoval šířit zvlášť pro operátory i původní stopu když jde o českej feed... proč? Neměli by z toho nic. Takže jako chápu tě, ale v tomhle případě prostě nee. Tak zde by měla nastoupit role UPC v tom, že by mělo chtít poskytovat svým abonentům, kterých je čím dál tím méně, prvotřídní službu. A tedy Primě sdělit: bezva, my budeme kupovat váš dabovaný program, který zvýší sledovanost, ale chceme i nedabovanou stopu. Sice bude jen pro minoritu diváků (a vy na tom možná budete trochu tratit), ale i ta nás zajímá, neboť jsme prozákaznicky orientovaný operátor. Jasně, ještě teď se směju tomu, co jsem napsal... Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/4988-upc-vy%C5%99ad%C3%AD-kan%C3%A1l-comedy-central-extra/#findComment-86843 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.