Odesláno 16. prosince 2015 9 let Hybridní vysílání Primy je dostupné v multiplexu 2 Českých Radiokomunikací a v pražské Regionální síti 12. K dispozici je i klientům kabelové televize UPC. http://www.digizone.cz/clanky/prima-spustila-v-testovacim-rezimu-prvni-hybridni-aplikace-pro-prijimace-s-hbbtv/ Můžete někdo potvrdit, že to opravdu i u UPC funguje? Já zkouším od včerejška a nedaří se mi to aktivovat. Vyzkoušeno na Prima HD, Prima Cool HD, Prima Zoom HD. HbbTV od ČT mi funguje v pohodě. - - - CA Brno
Odesláno 16. prosince 2015 9 let Ano funguje už od včerejška.Normalně jsem používal.Jen jedna drobnost,informace o hbbtv jse mi ukazuje jen na Zoomu,coolu a love.
Odesláno 16. prosince 2015 9 let Zkoušel jsem včera. Na Prima HD nefunkční, na Love SD Hbb naběhlo. Pravděpodobně není HbbTV funkční na HD verzích.
Odesláno 16. prosince 2015 9 let Autor V tom bude asi ten problém. Já mám SD verze skrytý, tak jsem je ani nezkoušel. - - - CA Brno
Odesláno 16. prosince 2015 9 let U nás taky pouze na SD verzích. Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 17. prosince 2015 9 let V Příbrami na TV TOSHIBA řady L63 to načítá ale č.bod na spuštění nikde.Něm.stanice a česká tv jdou v pohodě.Očko nejde jako ty Primy.
Odesláno 11. ledna 2016 9 let Můžete mi prosím někdo potvrdit funkčnost /nefunkčnost Hbbtv (všech programů) UPC.Diky. Internet 300 - TV Komplet nn KLADNO
Odesláno 11. ledna 2016 9 let RTVS HD,CT1,2HD,CT art,CT24,Prima family,cool,love,ORF1 vsetko funkcne.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.