Návštěvník zoro07 Odesláno 18. prosince 2015 Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Dobry den, chtěl bych se zeptat na maximální rychlost internetu, co zvládne obsluhovat modem Cisco EPC3208. Aktuálně zvládá 120 Mbit, od ledna přijde změna na 200Mbit, tak mě zajímá, zdali to modem jeste zvladne. Modem mam vlastni. Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 18. prosince 2015 Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Eight ( bonded downstream channels with data rates in excess of 440 Mbps Four (4) bonded upstream channels with data rates in excess of 120 Mbps Designed to meet EuroDOCSIS 3.0 specifications as well as backward compatibility with existing EuroDOCSIS 2.0, 1.1 and 1.0 networks EuroDOCSIS compliant support for IPv6/IPv4 Expanded tuning range, 108-1002 MHz Takže nemusíte se ničeho bát, zvládne i business 350. Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 19. prosince 2015 Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 To s těmi 350 bych rozhodně netvrdil. Ale těch 200 v pohodě zvládne. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojmax Odesláno 19. prosince 2015 Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Jojo, měl jsem s tímto modemem tarif 240 Mbit a vše šlapalo OK. Citovat Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 19. prosince 2015 Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Takže nemusíte se ničeho bát, zvládne i business 350. Bohužel nemáte pravdu a uvádíte tazatele v omyl. 350 Mb tarif na něj UPC nepřipojí, to umožní jen na nové Compal modemy. Je možné využít maximálně 250 Mbps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zoro07 Odesláno 20. prosince 2015 Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Děkuji moc za odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mayki Odesláno 24. prosince 2015 Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Já bych měl jiný dotaz, momentálně využívám tarif 240/20 a mám v pronájmu modem Cisco EPC3212 EuroDocsis 3.0. Od UPC jsem dostal dopis kde mimo jiné píší: K 23.1.2016 převedeme Vaši stávající službu na Balíček Internet 300+ s Horizon Komfort+ , který Vám přinese: Rychlost stahování až: 300 Mbit/s Rychlost odesílání až: 30 Mbit/s Wi-Free: bezdrátová síť zdarma s více než 200 000 hotspoty po celé ČR! Bez čekání načtete i webové stránky, na kterých je čím dál více dat Bez sekání přehrajete i online filmy v HD Bez nesnází odešlete i stáhnete velké přílohy e-mailů K Vaší digitální televizi navíc získáte : Více než 1000 titulů všech žánrů ke zhlédnutí zcela zdarma ve videotéce My Prime Horizon Go – aplikaci, díky které Vám už nikdy neunikne Váš oblíbený pořad, i když zrovna nebudete u televize! Pohodlně si jej pustíte na svém notebooku, mobilu nebo tabletu. Nemusíte se o nic starat, Balíček Internet 300+ s Horizon Komfort+ Vám automaticky aktivujeme. Vaši původní službu nebude z důvodu ukončení jejího poskytování možné od 23.1.2016 nadále využívat. A teď k moji otázce, budou mi muset vyměnit i modem? Nikde se o tom nezmiňují. Nemám zájem o jejich wi-fi modem, mám svůj wi-fi router se kterým jsem naprosto spokojený. Mají vůbec v nabídce nějaký "pouze modem" pro tyto rychlosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. prosince 2015 Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 300 ještě utáhne, ale v budoucnu se tomu určitě nevyhneš Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radikcz Odesláno 24. prosince 2015 Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Je to tak jak pise Slamb. 300/30 na nem bez problemu provozuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sirwimpyix Odesláno 23. ledna 2016 Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Jste si jisti max rychlosti s tim tarifem 300/30 na modemech Cisco EPC3208 a EPC3212? Prevedli me predevcirem z tarifu 240 na 300 a max rychlost co z toho dostanu je nejakych 250-260Mbit. Samozrejme testovano i primo kabelem z PC do modemu, abych vyloucil nejake uzke hrdlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.