Odesláno 19. prosince 2015 9 let Dobrý den mám Tc 7200 mám 1pc a 1tv samsung chci zprovoznit Dlna přes Samsung AllShare ale bohužel můj pc nenajde TV asi něco mám špatně nastaveného v Tc 7200 ale co a jak to nastavit aby šlo přes Lan posílat do TV filmy Prosím Vás o radu.
Odesláno 19. prosince 2015 9 let V PC v Ovládacích panelech-Zařízení a tiskárny dej Přidat zařízení. Pak se povoluje zařízení v samotném programu Allshare. Já používám Samsung PC Share Manager http://www.samsung-pc-share-manager.en.lo4d.com/ Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 19. prosince 2015 9 let V ovladačích panelech jsem dál přidat TV ale bohužel program v PC Samsung AllShare mem nenajde TV. PS mám v PC Bluray mechaniku přehraje mi ten film přes Lan do TV?
Odesláno 20. prosince 2015 9 let Pokud by se nedařilo rozchodit Allshare, dá se použít jakýkoliv jiný DLNA server, např. Serviio.
Odesláno 21. prosince 2015 9 let Jednoduchsi a elegantnejsi sposob ako prehrat filmy,obrazky z PC do TV je WIFI Direct.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.