Návštěvník koubek10 Odesláno 19. prosince 2015 Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Dobrý den mám Tc 7200 mám 1pc a 1tv samsung chci zprovoznit Dlna přes Samsung AllShare ale bohužel můj pc nenajde TV asi něco mám špatně nastaveného v Tc 7200 ale co a jak to nastavit aby šlo přes Lan posílat do TV filmy Prosím Vás o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beris Odesláno 19. prosince 2015 Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 V PC v Ovládacích panelech-Zařízení a tiskárny dej Přidat zařízení. Pak se povoluje zařízení v samotném programu Allshare. Já používám Samsung PC Share Manager http://www.samsung-pc-share-manager.en.lo4d.com/ Citovat Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava-Poruba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník koubek10 Odesláno 19. prosince 2015 Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 V ovladačích panelech jsem dál přidat TV ale bohužel program v PC Samsung AllShare mem nenajde TV. PS mám v PC Bluray mechaniku přehraje mi ten film přes Lan do TV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 19. prosince 2015 Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 20. prosince 2015 Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Pokud by se nedařilo rozchodit Allshare, dá se použít jakýkoliv jiný DLNA server, např. Serviio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 21. prosince 2015 Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Jednoduchsi a elegantnejsi sposob ako prehrat filmy,obrazky z PC do TV je WIFI Direct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.