Přejít na obsah

DVB-C a TV Philips 37pfl4007h/12

Doporučené příspěvky

Návštěvník Vojtulin

Mám tuhle televizi od Philips a zprovoznit české DVB-C byl docela problém, DVB-C totiž v základním nastavení funguje pro region Finsko, ale ne pro Česko. No ale v tomhle nastavení nezobrazuje menu ani informace o kanálech správně diakritiku. Myslel jsem, že neexistuje řešení, až mně zaujal tenhle odkaz. Po naklapání kouzelného kódu 062596 INFO se mi ale nezobrazila nabídka, kterou jsem čekal. Nastavení bylo zakódováno v podobě "option numbers" to je 8 16 bitových kódů, které jsou zapsány jako číslo v desítkové soustavě, viz tady. Podstatné je, že u pátého kódu (prvního z druhého řádku nastavení) bylo pro deaktivaci regionu pro DVB-T i DVB-C nutno změnit číslo z 43912 na 23432. Pokud máte trochu jiný model, na který ale taky sedí poslaný manuál, mělo by stačit od toho čísla normálně v desítkové soustavě odečíst 20480 a zadat místo původního čísla a potvrdit. Pak už můžete sledovat DVB-C i v česku.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/5008-dvb-c-a-tv-philips-37pfl4007h12/
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...