Odesláno 26. prosince 2015 9 let Zdravím, chcem sa spytať, čo mam robiť ked som zabudol heslo od routeru na wifi ?
Odesláno 26. prosince 2015 9 let Zdravím, chcem sa spytať, čo mam robiť ked som zabudol heslo od routeru na wifi ? Jaký máš router? Nevíme. Co si přečíst manuál?- Je to jedna z možností. Pak nevím, jak u Tebe, ale na routeru mám zespodu štítek, kde je na WiFi heslo. Věšteckou kouli nemáme, abychom Ti řekli Tvoje heslo a nebo jak dát router do TN. Jinak u každého routru je někde vzadu skryté tlačítko pro RESET do TN.
Odesláno 26. prosince 2015 9 let Router je "Cisco EPC3925" Meno a heslo jsem menil. To tlačitko "RESET" sem použil nejmin 100 krat. PS: Ty kecy si nech pro deti...
Odesláno 26. prosince 2015 9 let Tak pokud jsi měnil heslo a nepamatuješ si ho, tak není nic jednoduššího, než se přes kabel dostat na stránky modemu a tam si heslo změnit:-) A nebo si nechat původní a pak když ho zapomeneš, tak se stačí podívat na štítek Kecy? Tak nechtěj radu! Upraveno 26. prosince 2015 9 let uživatelem allien
Odesláno 26. prosince 2015 9 let Jak se dostanu přes kabel na stranky modemu.? A tím kecy jsem myslel že nemate věšteckou kouli. Takove vtipky si nech, nemam nato naladu
Odesláno 26. prosince 2015 9 let Ale heslo jsme nezapomněli mi! Takže tvoje nálada je nám absolutně ukradená. Buď podej patřičné informace a doufej že ti bude někdo ochotný zdarma a zcela dobrovolně poradit. Nebo se starej sám a nech si ty kecy o náladě pro sebe....
Odesláno 26. prosince 2015 9 let Ip je ip brány (tusim 192.168.0.1) . Zkus podržet zezadu reset po dobu cca 20s a tim se ti hodit do tovaru. Ale jestli jsi v rputeru neměnil heslo do administrace, tak to udělej pres to. Ip i hesla je zespodu na stitku. Btw. Trosku slusnosti neuškodí. A mas manual, kde se všemu dočteš.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.