Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím, nově jsem si zřídil tuto službu.

Na noťasu mi vytěžuje procesor na 85-95%, což znamená že ventilátor jede naplno a baterka mi vydrží cca 40min.

Když si pustím Blu-ray ve FullHD, nebo nějaké FullHD například na Youtube tak se ventilátor ani nerozjede, čím to může být, že to tolik vytěžuje procesor?

Děkuji za info

Odesláno

Bohužel jste nenapsal specifikaci Vašeho notebooku. Nemůžeme porovnávat FullHD na YouTube (HTML5/Flash). Taky záleží přes jaký program si spouštíte MKV.

Obávám se, že za tohle je zodpovědný Silverlight. S tím bohužel nic neuděláte. Jedině si počkat až to přejde na HTML5. Co jsem četl FB, tak se na tom prý pracuje a snad se toho dočkáme po novém roce.

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Patrně Silverlight nepoužívá hardwarovou akceleraci videa. Nezkoumal jsem to, možná se někde na netu najde návod jak to zprovoznit.

Odesláno

Horizon Go mimo jiný nefachá na mobilech s Win8 a Win10, to by fa UPC měla taky začít řešit a ne to odbýt hláškou, že bohužel Microsoft přestal podporovat Silverlight na mobilních zařízeních a proto služba nejede :(

Odesláno

Jedná se o procesor:Intel Pentium B970 2.30Ghz

Ram: 4Gb

G.K: Nvidia 610M

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague